Cranberry vitamine C

Cranberry Vitamine COp zoek naar Cranberry vitamine C producten? We hebben een divers aanbod Cranberry vitamine C tabletten van verschillende merken. Cranberry is een besje dat vol zit met vitamines en mineralen. Samen met de lange houdbaarheid was dit de reden dat ze vroeger cranberries meenamen op lange zeereizen. Een portie verse cranberries (ongeveer 100 gram) bevat al de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine C. Daarnaast bevatten ze ook de vitamines B5, B6, E, K, mangaan, koper en ijzer.

Helaas worden verse cranberries bijna niet meer verkocht. Wel zien we cranberry sap, gedroogde cranberries of cranberry pillen. Echter gaan er wel wat voedingsstoffen verloren bij bereiding van deze producten.

Cranberry vitamine C capsules

Bij verhitting of het drogen van cranberries gaan er voedingstoffen verloren. Dat is ook de reden dat cranberry capsules vaak worden aangevuld met extra vitamine C. Dat is onder andere het geval bij Orthovitaal Cranberry en NOW Cranberry. Cranberries worden vaak gebruikt ter versterking van de blaas. Bekijk hieronder ons aanbod Cranberry vitamine C tabletten.

Vitamine C

Vitamine C wordt ook wel de weerstand vitamine genoemd. Het levert namelijk een positieve bijdrage aan het immuunsysteem. Vitamine C heeft ook een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel, is belangrijk voor sterke tanden, helpt om de vermoeidheid te verminderen en is belangrijk voor de vorming van collageen. Mede door de hoge waarde van vitamine C worden cranberries ook als superfood beschouwd.

Wil je alleen je vitamine C inname verhogen dan kun je ook kiezen voor een vitamine C supplement. We hebben de beste vitamine C supplementen voor je geselecteerd. In het assortiment vind je ook Ester C tabletten. Ester C is een vitamine C variant die steeds populairder wordt. Ze worden ook wel de derde generatie vitamine C genoemd.

Het voordeel van cranberry vitamine C pillen

Om van de gezondheidsvoordelen van cranberries gebruik te maken gebruiken veel mensen cranberrysap. Cranberrysap is bitter en wordt vaak verdund met water. Om de bittere smaak te verbloemen worden er ook nog eens veel suikers aan toegevoegd. Cranberry pillen, al dan niet aangevuld met vitamine C, zijn daarom een goed alternatief voor cranberrysap.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten