Aloe Vera drinking gel

In ons assortiment vind je AloëPure drinking gel van Energetica Natura. Dit is de enige Aloë Vera drinking gel uit ons assortiment.

AloëPure bevat een hoge concentratie aan Glucosaminoglycanen. Dit zorgt voor een optimale activiteit. Ook is AloëPure een pure Aloë Vera drinking gel. Het is niet onnodig verdund met water en er zijn geen kleur-, geur- en of smaakstoffen toegevoegd.

AloëPure is 100% gestabiliseerd en is volgens de laatste technieken vervaardigd en getest. De aloïne en emodine is uit het product gefilterd.

Hoe gebruik je de drinking gel van AloëPure?

Het advies is om AloëPure twee maal per dag te gebruiken. Je neemt dan 20 ml op een nuchtere maag. Neem bij gebruik kleine slokjes en laat het in de mond rollen.

Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om het product minimaal 3 maanden te gebruiken.

Goed voor 25 dagdoseringen   

Een fles AloëPure bevat 1000 ml aan Aloë Vera. Met het gebruiksadvies van 40 ml is een fles goed voor 25 dagdoseringen.

Zoals hierboven al vermeld is dit echt een pure Aloë Vera drinking gel. De samenstelling per 40 ml (dagdosering) is 39,88 ml Aloë Vera, waarvan 400 mg Glycoaminoglycanen. De Aloïne is er uit gefilterd. Aloïne is een soort hars dat de werking van de stof belemmert. Daarnaast werkt aloïne laxerend.

Waar is een Aloe Vera drinking gel goed voor?

Aloë vera drinking gel wordt vaak gebruikt vanwege de positieve gezondheidsvoordelen. Het ondersteunt namelijk ons natuurlijke afweersysteem, is goed voor de huid en het draagt bij tot een normale spijsvertering. Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

De Aloë Vera plant

De Aloë Vera Plant vindt zijn oorsprong in het Midden Oosten. Tegenwoordig komen we deze planten op veel meer plekken tegen. Dat komt vooral omdat de plant gekweekt wordt vanwege de vele gezondheidseigenschappen. Het sap van de plant wordt veel gekweekt voor dranken, wondmiddel, zonnebrand, Aloë vera gels en cosmetica.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten