Afvallen eetschema | Volg ons uitgebreide dieetplan

Afvallen eetschemaWil jij graag wat kilo’s kwijtraken? Omdat je bijvoorbeeld binnenkort een fotoshoot hebt, op vakantie gaat of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten? Dan zijn er diverse opties waar je voor kan kiezen. Je kan je bijvoorbeeld inschrijven voor de bootcamp bij jou in de buurt, een (ongezond) crashdieet volgen of je gaat zelf een paar keer per week naar de sportschool. Maar, als je op gezonde wijze wilt afvallen, en dit kwijt wilt blijven, moet je het probleem aanpakken bij de bron.

Bij de meeste mensen is dat het voedingspatroon. Gelukkig kunnen wij je daar bij Orthokliniek Ootmarsum uitstekend bij helpen. Al jarenlang hebben wij vele positieve reacties ontvangen op ons eetschema voor afvallen. Gezonde, verse en lekkere gerechten staan hierbij centraal. We vertellen je er graag meer over.

Hoe zit het afvallen eetschema eruit?

Men denkt bij een afvallen eetschema al snel aan een eetschema vol saaie en smaakloze gerechten. Bij Orthokliniek Ootmarsum weten we als geen ander dat de gerechten die je tijdens een afvallen eetschema eet, bepalend zijn of je het (dieet) volhoudt of niet. Daarom hebben wij het boekwerk Beter in Balans ontwikkeld.

In dit boekwerk vind je maar liefst 24 overheerlijke en gezonde recepten. In het boekwerk van ons afvallen eetschema zal je één ding opvallen: het is namelijk een koolhydraatarm en vetvrij dieet. Dit is een bewezen effectieve methode om gewicht te verliezen. Nieuwsgierig naar de recepten? Bekijk hier een greep uit onze recepten! Of als je liever direct naar het recept van onze populairste gerechten wilt:

Een krachtige combinatie met BioHCG

Zoals we al eerder aangaven moet je je voedingspatroon aanpassen, wil je afvallen en het verloren gewicht kwijt blijven. Om het afvallen eetschema nog effectiever te maken combineren we het met onze BioHCG Original. In combinatie met het Beter in Balans eetschema zal dit je zeker helpen om je afslankdoel te behalen. Wil je graag meer weten over de BioHCG Original? Je leest er hier alles over!


Waarom het afvallen eetschema van Orthokliniek Ootmarsum?

Op het internet zijn vele verschillende afvallen eetschema’s te vinden, al dan niet wonderlijke afslankpillen. De één belooft je nog mooiere resultaten dan de ander. Vaak onrealistisch. Wij doen dat niet, we laten liever onze eigen klanten spreken. Bekijk hieronder de reviews van meer dan 250 klanten van ons en kom erachter of ons afvallen eetschema wat voor jou is!

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten