Afslank middel

Wat kun je bereiken met een afslank middel?

Je kunt je vast voorstellen dat je door gebruik van alleen een afslankpil, afslankcremé of ander afslank middel je niet het hele probleem oplost. Als het zo simpel zou zijn dan was overgewicht niet zo'n groot probleem. Bepaalde pillen kunnen je helpen om gewicht te verliezen en sommige dragen bij ter preventie (zie de producten onderaan deze pagina). Wil je echt meerder kilo's kwijt en je overgewicht aanpakken, dan is een dieet vaak de beste oplossing.

Inmiddels hebben wij alweer meer dan 15 jaar praktijkervaring in de afslankwereld. We hebben veel mensen mogen helpen met hun afslankdoel. In die jaren hebben wij ook veel afslankmiddelen zien komen en gaan. Ook ons eigen assortiment is in die 15 jaar wel eens gewijzigd. Maar waar we ooit mee zijn begonnen, het BioHCG Original dieet, daar werken we nog steeds mee. 

Door de jaren heen hebben wij het product regelmatig gewijzigd en verbeterd. Dit komt enerzijds door nieuwe inzichten en ervaringen en anderzijds door de feedback van onze klanten. We zijn dan ook erg trots op het huidige product. Gelukkig wordt dit bevestigd door de onafhankelijke reviews (onderaan deze pagina).

Met de BioHCG kuur volg je een dieet en krijg je ondersteuning van HCG druppels. Het dieet is zo geschreven dat je het gemakkelijk thuis kunt volgen. In het pakket zit een boek met alle informatie die je nodig hebt zoals een uitleg, recepten en stabilisatie. We hebben het zelfs zo geschreven dat elke afslankdag, van 's morgens tot 's avonds, is uitgeschreven. Zijn er toch nog vragen? Dan staan onze specialisten klaar om die te beantwoorden. Zo werken we samen naar een succesvol eindresultaat. Zowel mannen als vrouwen kunnen het dieet volgen.

Overige afslankmiddelen uit ons assortiment

Naast het dieet bieden we ook een aantal andere afslank middelen aan. Elk product heeft een specifieke eigenschap en is bestemd voor een speciaal doel. Enkele voorbeelden van de overige afslankmiddelen in ons assortiment vind je hieronder.

  • NTM Fytoslim is een echte vetverbrander en bevat meerder effectieve ingrediënten, namelijk: groene thee extract, L-Carnitine, Garcinia cambogia, chitosan en acaibessen. Dit is extra effectief in combinatie met een caloriearm dieet of lichaamsbeweging.
  • Dan hebben we de Lipidplex Vetblokker. De vetblokker is niet echt een afslankmiddel. Het is meer een preventiemiddel voor na de afslankfase. Het beperkt namelijk de opname van vetten uit voeding. Hierdoor worden niet alle vetten opgenomen door het lichaam.
  • Glucomannan ondersteunt het gewichtsverlies. De vezels in de glucomannan capsules absorberen veel water en daardoor wordt het hongergevoel onderdrukt. In combinatie met een dieet is dit een goed afslankmiddel om mee af te vallen.
  • Het laatste afslank middel is meer ter ondersteuning bij het afslanken dan een echt afslankmiddel. De PEM Cooking spray is een bakboter die bijna geen vetten bevat. Het is daarom de ideale vervanger van bakboter of olijfolie. Op deze manier bereid je onbewust je eten op een gezondere wijze.

Slechte en niet werkende afslankmiddelen

Helaas zijn er ook veel afslankmiddelen die niet werken en er zijn zelfs middelen op de markt die schadelijk zijn voor je gezondheid. Deze producten geven de afslankindustrie dan ook een slecht imago. Veel mensen zijn argwanend en kritisch over afslankproducten. Dat terwijl er echt wel bedrijven zijn die goede producten leveren. Voor ons waren de kritische tonen ook een van de redenen om alle onafhankelijke klantervaringen te delen. De Trustpilot reviews zijn hier een voorbeeld van.

Alles valt of staat met je eigen afslankdoel en wees daarin vooral realistisch. Zoals hierboven al vermeld kun je jezelf vast voorstellen dat het smeren van een gelletje, het slikken van een pilletje of het drinken van een sapje je geen enorme afslankresultaten kunnen geven. Was dit wel de oplossing, dan was overgewicht niet zo'n groot probleem.

Hoeveel kilo kun je verliezen?

Dat is per afslank middel verschillend. Met de meeste pillen, gel of sapjes kun je best enkele (1-3) kilo's verliezen. Heb je meer overgewicht dan adviseren wij het gebruik van een het BioHCG Original dieet. Helaas staat de wetgeving niet toe om te vermelden hoeveel kilo's je kunt verliezen met het dieet. Dit mogen we wel telefonisch, per mail of in de chat toelichten. Wij staan je graag te woord en geven je graag een goed en eerlijk advies.

Ben je nieuwsgierig geraakt wat onze afslankmiddelen voor jou kunnen betekenen. Aarzel niet en neem contact met ons op. Benieuwd naar de ervaringen van meer dan 570 mensen? Lees hun reviews hieronder!

Neem voor meer informatie omtrent ons afslankprogramma ook eens een kijkje op afvalkuur, stofwisselingskuur en afslankdieet.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten