Gewichtsbeheersing

GewichtbeheersingGraag meer controle over je gewichtsbeheersing? Er zijn verschillende manieren om je gewicht te verliezen. Zo kun je kiezen voor een (energiebeperkt) dieet of voor afslankpillen. Wanneer kies je voor een dieet en wanneer kies je voor afvallen middels een afslankpil?

Afslankpillen zijn helaas geen wonderpillen. Wil je echt meerdere kilo’s kwijt dan is het beter om een dieet te volgen (1). Wij werken al jarenlang succesvol met het BioHCG Original dieet. Afslankpillen zijn geschikt wanneer je niet veel hoeft af te vallen of te gebruiken bij gewichtsbeheersing. Klik voor meer informatie op één van de producten of scroll omlaag voor een beknopte samenvatting.

BioHCG Original

Het BioHCG Original dieet is een compleet afslankprogramma. Het afslankprogramma bestaat uit een dieet-, stabilisatie- en levensfase. Standaard duurt de dieetfase 24 dagen. Maar je kunt deze verlengen of inkorten. Na deze fase volgt een stabilisatieperiode waarin we langzaam werken naar de levensfase. Dit allemaal staat duidelijk en volledig beschreven in het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’. Dit boekwerk ontvang je bij iedere BioHCG Original bestelling. Wil je meer informatie over dit dieet? Bekijk dan de pagina ‘Wat is BioHCG Original’.

Pem Cooking Spray

De Pem Cooking spray kun je gebruiken ter vervanging van boter of olie. Het bevat nauwelijks vet en caloriën en past daarom in veel diëten. Maar ook wanneer je een gezondere levenstijl wil hanteren is Pem Cooking spray aan te bevelen.

Lipidplex Vetblokker

De Lipidplex Vetblokker beperkt de opname van vetten uit voeding. Hierdoor worden niet alle vetten opgenomen door je lichaam. De vetten verlaten op een natuurlijke wijze het lichaam.

Glucomannan capsules

Glucomannan capsules zijn goed voor het cholesterolspiegel en kun je gebruiken voor het bereiken van gewichtsverlies. De voedingsvezels in glucomannan kunnen veel water absorberen. Wanneer je water bij glucomannan voegt wordt het een stroperige massa die je lange tijd een verzadigd gevoel kunnen geven.

Groene Thee capsules

Groene thee ondersteunt de vetstofwisseling en helpt bij het behouden of bereiken van een gezond gewicht. Ook ondersteunt groene thee het behoud van een normale cholesterolspiegel (2).

Groene thee wordt niet alleen gebruikt als afslankproduct maar ook als antioxidant.

(1) Tijdens het BioHCG Original dieet worden de hoofdmaaltijden vervangen van een energiebeperkt dieet en dat ondersteunt het gewichtsverlies. 

(2) Voorlopig toegestane gezondheidsclaims

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten