Afvallen voor mannen | Zo makkelijk mogelijk gemaakt

Afvallen voor mannenAfvallen voor mannen is mogelijk met het BioHCG dieet. Veel mannen zijn gek op grote stukken vlees, pizza en zo nu en dan een lekker koud glas bier. Doe je dit te vaak en te veel, en sport je daarbij ook te weinig of helemaal niet, dan komen er helaas wat kilo's bij. Tijd om aan de slag te gaan!

Gemakkelijk afvallen voor mannen met het BioHCG dieet

Afvallen voor mannen wordt makkelijker gemaakt met het BioHCG dieet. Wij snappen goed dat mannen (maar ook vrouwen) niet de tijd en zin hebben om een heel dieet samen te stellen en dat langere tijd te volgen. We hebben er dan ook een makkelijk dieet van gemaakt. Je ontvangt van ons een boekwerk met alle informatie. Sterker nog, we hebben alle dieetdagen volledig uitgeschreven. Het enige wat jij moet doen is het volgen van de dagen. Het is niet nodig om bij ons langs te komen want je kan het dieet online bestellen en makkelijk thuis volgen.

Het BioHCG Original dieet is een caloriearm dieet. Dat houdt in dat we de hoeveelheid calorieën beperken. Hierdoor gaat je lichaam de vetten aanspreken en verbranden. Dat is wat je wil! Ter ondersteuning van het dieet neem je elke morgen de HCG druppels.

Een standaard kuur duurt 24 dagen en daarna volgt er nog een stabilisatiefase. Je kan ook kiezen voor een langere kuur van bijvoorbeeld 36 of 48 dagen. Voor alle informatie over het dieet verwijzen we je graag naar de pagina 'Wat is BioHCG Original'.

Mannen vallen sneller af dan vrouwen

Dat klopt! Het BioHCG dieet is geschikt voor mannen en vrouwen. Maar ook wij zien dat mannen vaak meer afvallen dan vrouwen. Dat komt omdat mannen meer spierweefsel hebben dan vrouwen en dat vrouwen een hoger percentage lichaamsvet hebben. Hierdoor hebben mannen een hoger energieverbruik (stofwisseling) en verbranden ze sneller vet. Dat is ook één van de redenen dat mannen een andere vitamine- en mineralenbehoefte hebben. Zo zijn er multivitamines speciaal voor mannen.

Dan wordt er ook nog wel eens gesproken over de appel- en de peervorm. Mannen hebben meestal een appelvorm met meer buikvet. Dit vet verdwijnt makkelijker dan het vet op de heupen en billen. Bij mannen zie je daarom ook sneller resultaat.

Geen bier tijdens het dieet

Helaas! Ondanks dat de meeste mannen graag een biertje drinken, is alcohol tijdens het dieet verboden. Dus wil je afvallen dan moet je tijdens het dieet je biertje laten staan. Kies dan ook een periode met weinig BBQ's, verjaardagen of andere feestjes.

Elk dieet vraagt een stukje discipline. Het gaat nu eenmaal niet vanzelf. Het gaat slechts om een korte periode waarin jij sommige dingen moet laten staan. Maar: resultaat motiveert en dan ga jij dat ook volhouden.

Wel lekker blijven eten

Don't worry! We zetten je niet op sapjes. In het boekwerk staan recepten met bijvoorbeeld biefstuk, carpaccio en zelfs een (bloemkool) pizza. Bekijk onze BioHCG recepten maar eens.

We hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring en in deze tijd hebben we genoeg mannen en vrouwen mogen helpen. Na 15 jaar mogen we ons dan ook best een expert noemen. Ben jij een man en wil je graag afvallen? Maar twijfel je nog? We hebben de afgelopen periode veel reviews verzameld via de onafhankelijke website van Trustpilot:

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten