MSM Gel | Goed opneembaar en makkelijk aan te brengen

MSM GelMSM (Methylsulfonylmethaan) wordt misschien wel het meest verkocht als MSM Poeder. Maar je kan het ook verkrijgen als een MSM Gel. De gels kun je aanbrengen op de te behandelen plekken. Dit kun je meerdere keren per dag doen. In ons assortiment vind je de MSM gels van Bonusan en Energetica Natura. Klik voor meer informatie op het desbetreffende product of scroll iets lager voor een korte samenvatting.

Ons aanbod MSM gel

  • Bonusan MSM Gel: De MSM Gel van Bonusan (100 ml) zit in een handige dispenser en is niet vet. Je kan het makkelijk smeren op de te behandelen plekken. Indien nodig kun je ook een gaascompres aanbrengen. Bonusan MSM Gel bevat 10 ml Methylsulfonylmethaan (MSM) per 100 ml.
  • MSM Topical Gel: MSM Topical Gel (120 ml) van Energetica Natura bevat maar liefst 15% MSM. Deze gel kun je ook op verschillende plekken aanbrengen en is te gebruiken voor topische toepassingen.

Beide gels worden goed opgenomen in de diepe cellagen van de huid. Toch liever MSM tabletten of een poeder? Bekijk dan de poeder-categorie of bekijk hier de pillen varianten. Poeder wordt over het algemeen makkelijker opgenomen door het lichaam, terwijl pillen voor jezelf makkelijker te nemen zijn. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten