Minder calorieën

Het BioHCG dieet is vet- en koolhydraatarm. Elke dag staan er drie maaltijden en drie tussendoortjes op het menu. Dat zorgt ervoor dat je weinig calorieën gebruikt en gewicht gaat verliezen. Het is al snel te zien dat je afneemt in gewicht en dat motiveert enorm.

In 3 weken afvallen

Wil je gewicht verliezen dan is de BioHCG kuur wat voor jou. Belangrijk bij dit dieet is dat je een ander eet- en leefpatroon aanleert. Tijdens dit 3 weken dieet krijg je ondersteuning van de Biohcg ampullen. Na de afvalfase hou je je nieuwe gewicht moeiteloos vast omdat je je een gezonde leefstijl hebt aangemeten.

Wat mag ik eten?

Tijdens je 3 weken dieet eet je dagelijks drie maaltijden. Dat betekent ontbijten met een appel of sinaasappel en een kopje thee of koffie. De lunch bestaat uit twee crackers met 100 gram rosbief, rookvlees of gerookte kip, tomaat en/of komkommer, soms een ei, soms een salade en een kop thee (en/of bouillon). Ook kun je kiezen voor andere lunch recepten.

Tijdens het diner eet je 100 gram vlees, vis of kip en onbeperkt groente. Als tussendoortjes staan een kop bouillon, tomaat, komkommer en fruit op het menu. Eventueel is 150 ml magere kwark of yoghurt toegestaan.

Omdat je eetlust wordt afgeremd, is het dieet goed vol te houden. Om de afvalstoffen goed af te voeren, moet je verdeeld over dag de twee liter water drinken.

Koolhydraatarm

Ons dieet is koolhydraatarm. Bij alle maaltijden die je bereidt, maak je gebruik van verse producten. Dus geen kant-en-klare voeding en bewerkte producten. Suiker proberen we tijdens dit 3 weken dieet zoveel mogelijk te vermijden. Je lichaam heeft niets aan snelle koolhydraten. Die zorgen alleen voor overgewicht. Dus bijvoorbeeld geen koek en snoep, chips, frisdranken, wit brood en witte rijst.

Geraffineerde koolhydraten laten je suikerspiegel zeer snel stijgen. Daalt deze weer dan heb je weer lekkere trek. Dus je snackt veel te veel en de voedingswaarde is nihil. Eet je bijna geen koolhydraten dan gaat je lichaam vet verbranden.

Dit 3 weken dieet is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook wanneer je wil afvallen in de overgang kan dit dieet uitkomst bieden.

Eiwitten

Het dieet dat je 3 weken lang volgt, is eiwitrijk. Eiwitten zijn effectief om gewicht te verliezen. Ze zorgen voor een verzadigd gevoel. Je lichaam gaat meer vetten verbranden. Eiwitten dragen bij tot de groei van je spiermassa. Spieren verbruiken ook energie.

Beter in Balans

Bij de Biohcg Original kuur zit een op maat geschreven dieet. Het dieet is makkelijk te volgen. Alle koolhydraatarme recepten staan in ons boekwerk Beter in Balans. Hier zijn ook de voedingsrichtlijnen te vinden waaraan je je moet houden. Samen met onze tips zorgen die ervoor dat je succesvol gaat afvallen.

Alle vitamines en mineralen die je dagelijks nodig hebt, krijg je tijdens je afvalkuur binnen  en worden eventueel aangevuld via een bijgeleverde multivitamine. Zo ontstaat er tijdens het afvallen, wanneer je dus minder calorieën krijgt, geen tekort.  

Stabilisatiefase

Na drie weken is het dieet afgelopen. Dan volgt de stabilisatiefase. Die voorkomt dat je direct weer in je oude gedrag terugvalt. De kilo’s zijn er nu af en nu moet je ervoor zorgen dat dit ook zo blijft.

Eerst moet je lichaam om het resultaat te behouden weer wennen aan een normaal voedingspatroon. Je bent nu gewend gezonder te eten en deze gezonde leefstijl moet je vasthouden. De veranderingen die je hebt ervaren door gezonder te eten moet je doorzetten.

Bewegen

Bij de BioHCG kuur onderstrepen we het belang van bewegen en/of sporten. Door lichaamsbeweging verbrand je extra vet. Natuurlijk blijf je hier ook na de kuur mee doorgaan. Slaap daarnaast voldoende en probeer stress zoveel mogelijk te vermijden. Het is overigens ook mogelijk om de kuur te volgen en af te vallen zonder te sporten.

Een nieuwe leefstijl en een goede eetgewoonte helpen je bij het vasthouden van je streefgewicht. Wil je nog meer gewicht verliezen dan kan de kuur worden verlengd met 12 of 24 dagen.

Bestellen

Wil jij ook gewicht verliezen? Met BioHCG Original kun je op een effectieve manier afvallen. Bestel vandaag nog jouw kuur op weg naar een gezonde leefstijl. Ook voor jou is dit de juiste keuze.

*De vervanging van twee dagelijkse hoofdmaaltijden van een energiebeperkt dieet door een maaltijdvervangend product draagt bij tot gewichtsverlies

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten