Energiebeperkt dieet | Ontdek ons BioHCG Original dieet

Energiebeperkt dieetOp zoek naar een energiebeperkt dieet? Overgewicht ontstaat in veel gevallen doordat er naar verhouding meer energie wordt opgenomen dan dat er verbruikt wordt. De energie die je niet verbrandt wordt omgezet in lichaamsvet. Om weer af te vallen is het van belang dat je minder energie binnen krijgt en meer gaat verbranden. Dit kun je doen door het volgen van een energiebeperkt  of caloriearm dieet.

BioHCG Original energiebeperkt dieet

Onze BioHCG Original kuur is een typisch voorbeeld van een energiebeperkt dieet. Gedurende de afslankdagen wordt de energie inname beperkt waardoor je lichaam de vetreserves gaat aanspreken. Dit doen we aan de hand van het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’.

In dit begeleidend boekwerk zijn alle afslankdagen uitgeschreven. We hebben voor het ontbijt, lunch en diner een voorstel geschreven. In de ochtend, middag en avond staat er ook een tussendoortje of snack op het menu. Naast de 24 uitgeschreven dagen bevat het boekwerk ook een overzicht met geadviseerde voeding. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen we je graag naar de pagina ‘Wat is BioHCG Original’ of klik op één van de producten onderaan deze pagina. Zo wordt met dit energiebeperkt dieet uitgebreid geholpen. 

Energie voor ons lichaam

Wij krijgen onze energie binnen door voedsel. De hoeveelheid energie in producten wordt uitgedrukt in calorieën of kilojoules. Tijdens de afslankdagen beperken we het aantal calorieën en wordt er vooral vetarm gegeten.

Voorbeelden van voeding tijdens de afslankdagen: 

  • Alle koolsoorten
  • Alle bladgroenten
  • Diverse groentes zoals champignons, paprika, spinazie haricot verts, witlof en nog veel meer.
  • Diverse vleessoorten zoals biefstuk, kalfsvlees en mager rundergehakt.
  • Vissen zoals kabeljauw, garnalen, koolvis, schol, tonijn.
  • Kip, kalkoen, haas en ree. 

Ter ondersteuning van het dieet gebruik je BioHCG-druppels die de vetverbranding stimuleren en het hongergevoel onderdrukken.

De verschillende kuren

BioHCG Original is verkrijgbaar voor 12, 24, 36 of 48 dagen. De standaard kuur bestaat uit 24 afslankdagen. Dit is ook de kuur waar de meesten mee beginnen. Indien nodig kan deze kuur altijd nog verlengd worden. Helaas mogen wij, in het kader van de Europese regelgeving, niet op onze website vermelden hoeveel kilo je kunt verliezen met de genoemde varianten. Dit mogen we wel telefonisch, per mail of in de chat toelichten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Met de aanschaf van een van onderstaande producten maak je de start naar een fitter en gezonder leven. De pakketten bevatten alle benodigdheden: de ampullen, het begeleidend boekwerk ‘Beter in Balans’, stabilisatiefase en multivitaminen.

Voor wie is het energiebeperkt dieet geschikt?

Het energiebeperkt BioHCG dieet is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Of je nu wil afvallen voor de zomer of eindelijk je overtollige kilo’s kwijt wil. Wij helpen je graag. Hoewel het boekwerk zo geschreven is dat je het makkelijk thuis kunt volgen, kunnen er natuurlijk altijd vragen zijn. Onze medewerkers (orthomoleculaire therapeuten) staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten