Je lichaam in balans met rhodiola rosea

We leven in een onrustige tijd. Sommige mensen hebben psychologische klachten door corona, anderen voelen angst door ziekte of maken zich geregeld zorgen om zaken waar ze geen invloed op hebben. En daarnaast hebben we het ook nog eens druk, heel druk. Dit kan zorgen voor stress. Rhodiola rosea biedt steun door de werking van het zenuwstelsel te ondersteunen*.

Rhodiola rosea, ook wel rozewortel genoemd, is een adaptogene plant. Adaptogenen helpen je lichaam weer in balans te brengen. Ze kunnen worden ingezet bij stress, vermoeidheid of verdriet. Andere adaptogenen zijn bijvoorbeeld ashwagandha, zoethout, kamille, lavendel, hop, valeriaan en citroenmelisse.

Wat is rhodiola rosea?

Rhodiola rosea is een plant uit de vetplantenfamilie cracculaceae. De plant groeit in koude, bergachtige streken zoals Rusland, Scandinavië, de Himalaya en de Rocky Mountains. Rhodiola wordt al eeuwen gebruikt als plant met een medicinale werking. In Tibet wordt Rhodiola zelfs beschouwd als het heiligste kruid ter wereld.

De vetplant wordt 70 centimeter hoog en heeft gele bloemen. De plant groeit heel langzaam. Als de plant minimaal vijf jaar oud is, kunnen de wortels worden geoogst. Daarna worden ze meestal verwerkt in voedingssupplementen. Je kunt de wortels ook rauw eten, koken of er thee van maken.

Waar is het goed voor?

In voedingssupplementen met rhodiola rosea wordt gebruik gemaakt van het extract van de wortelstok en wortels. De geur van de wortels lijkt op die van rozen. De smaak is bitter. Rhodiola wordt ook vaak met andere kruiden of planten verwerkt in supplementen.

- Gunstig bij slaapproblemen en verbetert de gemoedstoestand*
- Helpt bij het aanpassen aan emotionele stress*
- Draagt bij aan de fysieke prestaties en het uithoudingsvermogen*
- Is goed voor de cognitieve functie (met name het concentratievermogen)*

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie. 

Rhodiola capsules kopen

Bestel je rhodiola capsules bij Orthokliniek.com eenvoudig online. Orthokliniek.com verkoopt diverse merken capsules met rhodiola rose wel of niet aangevuld met andere kruiden. Lees goed de gebruiksaanwijzing voor inname.Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten