Visolie pillen | Zo mis je geen essentiële vetzuren

Visvetzuren bevatten essentiële vetzuren die ons lichaam nodig heeft om in optimale conditie te blijven en bovendien te functioneren. Ben je geen fan van vis of staat vis eigenlijk nooit als lunch of diner op het menu? Dan loopt jouw lichaam heel wat gezonde, essentiële visvetzuren mis! Behoor jij hiertoe, dan is het aan te raden om dit tekort aan te vullen met Omega 3 visolie pillen.

Door middel van visolie of levertraan pillen krijg je toch de essentiële omega-3 vetzuren binnen die je anders mis zou lopen. Visolie pillen bevat docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA). Dit heeft meerdere gezondheidsvoordelen. 

Lichamelijke voordelen van visolie pillen

Zoals hierboven benoemend bevatten Omega 3 visolie pillen DHA en EPA, dit heeft een positieve invloed op verschillende gebieden. Dit brengt zoal de volgende voordelen met zich mee;

  • DHA en EPA hebben een gunstige invloed op het behoud van een normale bloeddruk [1]
  • DHA draagt bij tot de instandhouding van een normale hersenfunctie [2]
  • DHA is goed voor het gezichtsvermogen [2]
  • DHA en EPA is goed voor het hart [2]

Eet je dus weinig of nooit vis? Dan is het zeker aan te raden om dit gat op te vullen met visolie pillen. Zo profiteer je toch nog van de voordelen die vis eten met zich meebrengt. Grote hoeveelheid pillen slikken? Dat is met de producten uit ons assortiment niet nodig. De visolie pillen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor 1 à  2 pillen per dag al volstaat.

Meer informatie over visolie pillen?

Weet je niet precies welke visolie pillen nou geschikt zijn voor jou? Of zoek je een visolie voor je kind? Vraag onze specialisten! Neem contact met ons op als je vragen hebt, wij helpen je maar al te graag om tot een goede beslissing te komen!

De werkbaarheid is bewezen bij de volgende inname:

  • [1] Bij een dagelijkse inname van 3 gram EPA en DHA
  • [2] Bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en/of EPA

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten