Dieet

Welk dieet past bij jou?

Bijna iedereen heeft wel een reden om een dieet te gaan volgen. De één wil graag slank op het strand liggen, de ander ergert zich dood aan die overtollige kilo's en nog een ander wil gezonder leven. Wat je reden ook is, het is belangrijk om het op een goede en verantwoordelijke manier te doen. Tegenwoordig staat het internet vol met tal van verschillende dieten. Ze beloven je van alles maar maken ze het ook waar? Wij kunnen het ons niet voorstellen dat je van een simpel tabletje enorm veel kilo's kwijt kunt raken. Mocht het dan toch lukken dan vragen wij ons af of het resultaat ook blijvend is. En zo zijn er nog tal van andere voorbeelden. Wanneer je blijvend wil afslanken moet je beginnen bij de voeding. We zien vaak dat mensen een verkeerde levenstijl hanteren. Dit is een patroon die dagelijks terug komt. De verkeerde levenstijl komt vaak door onwetendheid. Wij proberen dan ook om je patroon, middels het Biohcg Original dieet, te doorbreken en je dingen bij te brengen over voeding. Het lijkt misschien ingewikkeld, maar je zult merken dat het automatisch gaat. Dieet_Biohcg_boekwerk

Biohcg Original dieet

Onze meest succesvolle methode is het Biohcg Original dieet. Wat is Biohcg Original? Tijdens de 24 afslankdagen volg je een op maat geschreven dieet waarbij koolhydraten en vetten worden vermeden. Ter ondersteuning neem je elke morgen de vloeistof uit de Bio hcg ampul. Deze vloeistof zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt. Daarnaast zorgt de vloeistof er ook voor dat je fit en energiek bent. De kuur is daardoor erg goed vol te houden. Dit blijkt ook wel uit de Bio hcg Ervaringen. De standaard Biohcg Original kuur bestaat uit 24 afslankdagen. Omdat niet iedereen zoveel wil afvallen is de kuur ook verkrijgbaar voor 12 dagen (weinig overgewicht). Heb je veel overgewicht dan kun je kiezen voor een 36 daagse en zelfs 48 daagse kuur. Na de afslankdagen volgt er altijd een stabilisatieperiode. In deze periode wordt er langzaam weer gewerkt naar een 'normaal' eetpatroon. Je lichaam is gedurende de afslankdagen gewend geraakt aan verminderde calorie inname. Het zou zeer onverstanding zijn om ineens weer veel te gaan eten. Wanneer dit langzaam wordt opgebouwd is de kans op het Jojo-effect vele malen kleiner. 

Bij het Bio hcg dieet zit standaard het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. In dit boekwerk staat alles duidelijk uitgelegd. Je weet precies wat je wel en wat niet mag eten. Om het nog makkelijker te maken hebben wij elke dieetdag volledig uitgeschreven. Hierdoor weet je precies wat en wanneer je mag eten. Mocht het dan nog niet duidelijk zijn dan staan één van onze medewerkers altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. 

In het boekwerk staan tal van recepten. Tijdens de afslankdagen ben je er nadrukkelijk mee bezig. Onbewust zul je hier van leren. Wij horen vaak van onze cliënten dat ze na de kuur meer weten over voeding. Hierdoor zul je merken dat je vaker bewuster gaat kiezen en daardoor niet snel terugvalt in het oude gewicht. Biohcg Original is, net zoals alle afslankproducten, geen wondermiddel maar kan wel daadwerkelijk bijdragen aan je ideale streefgewicht. Na de kuur moet je het tenslotte zelf doen.

Speciaal voor onze Duitse klanten hebben wij een HCG Diätplan geschreven en kan bestelt worden in onze Duitse Biohcg webshop.

Start dieet Dieet vanaf dag 3 Tussenfase Dieet Einde dieet     

Afvallen zonder een dieet

Niet iedereen wil een dieet volgen. De één wil natuurlijk meer afvallen dan de ander. In onze webshop hebben we een aantal vetverbranders opgenomen die je kunnen helpen. Deze vetverbranders verhogen de energieproductie en vetverbranding. In combinatie met sporten of een caloriearm dieet (zoals de Biohcg Original) kun je mooie resultaten halen. De meest gekochte vetverbranders zijn: NTM Fytoslim en de Bio Burner. De Bio Burner is ook te gebruiken als vetverbrandingskuur.  

Koolhydraatarm dieet

Biohcg Original is een typisch koolhydraatarm dieet. Tijdens de afslankdagen worden koolhydraten zoveel mogelijk vermeden. Daarnaast worden ook de slechte vetten vermeden. 

 

Best verkochte producten