Beste Omega 3

Krillolie assortiment

Krillolie bevat naast de Omega 3 vetzuren ook de antioxidanten vitamine E en astaxanthine. Krill wordt duurzaam en onder toezicht van het CCAMLR gevangen. Zij zorgen er voor dat de biomassa niet in gevaar komt. We hebben de beste 3 krillolie supplementen uit ons assortiment voor je geselecteerd.

Visolie assortiment

Visolie is het bekendste supplement met Omega 3 vetzuren. In ons assortiment vind je diverse visolie producten. We hebben de drie beste visolie producten (op prijs, opneembaarheid en hoeveelheid) geselecteerd.

Levertraan assortiment

Ook levertraan is gezond en bevat de Omega 3 vetzuren DHA en EPA. Levertraan is afkomstig van de lever van kabeljauw. De levers bevatten ook veel vitamine A en vitamine D. Hieronder vind je ons levertraan assortiment.

Conclusie van de beste Omega 3

Krillolie is wat ons betreft het beste Omega 3 supplement. Dit komt door de opneembaarheid maar ook zeker vanwege de duurzaamheid. Je weet ten slotte altijd dat het krill afkomstig is uit Antarctica en volledig duurzaam en ecologisch wordt gevangen. Volgens het WNF zelfs het minst beviste soort ter wereld.

Maar tijden veranderen, steeds meer visoliesupplementen worden tegenwoordig ook duurzaam gevangen. De opneembaarheid van krill is weliswaar iets beter, maar dit verschil is nihil. Qua prijs is krillolie niet de beste Omega 3. Over het algemeen is visolie en levertraan goedkoper.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten