Makkelijk dieet

Het volgen van een dieet kan best ingewikkeld zijn. Vaak weten we niet goed welke voeding we moeten nemen. Dat is heel logisch want we zijn tenslotte niet allemaal voedingsdeskundigen. We hebben daarom geprobeerd om een makkelijk dieet te ontwikkelen.Een makkelijk dieet bestellen?

Onze filosofie

Voeding speelt een hele belangrijke rol in het afslankproces. Daarom zijn wij ook geen voorstander van afslanken doormiddel van eiwitshakes of andere maaltijdvervangers. Op korte termijn kun je ongetwijfeld je gewicht verliezen en stofwisseling versnellen, maar op langere termijn komt het vaak weer terug. Tenzij het voedingspatroon wordt aangepast. Maar als je niet weet wat je moet aanpassen dan ga je al snel jojo'en.

Wij willen patronen doorbreken zodat je na het volgen van dit HCG dieet ook slank blijft. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Maar als je meer begrijpt van voeding en weet wat je moet doen dan is dit een realistisch doel.

Je leert het meest door te doen en er mee bezig te zijn. Omdat wij alles, per dag, hebben uitgeschreven is het een makkelijk dieet waar je veel van leert.

Waarom is dit dieet makkelijk te volgen?

Het dieet duurt standaard 24 dagen en we hebben het heel gemakkelijk voor je gemaakt. Bij de Biohcg kuur ontvang je altijd ons boekwerk 'Beter in Balans'. Hier staat alles duidelijk in uitgelegd. We hebben elke dag volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat en wanneer je moet eten.

De kuur is gebaseerd op gezonde voeding. Elke dieetdag bevat zelfs een boodschappenlijstje en beschrijving hoe je het recept moet maken. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Het mooie van dit dieet is de ervaring die je op doet. Omdat je gedurende de afslankdagen bewust bezig bent geweest met voeding ga je er anders tegen aankijken. En dat is misschien wel het grootste winstpunt. Als je de kilo's er eenmaal af hebt dan wil je ze er tenslotte ook af houden. Bekijk onze bio hcg recepten maar eens. Geen eiwitshakes maar natuurlijke eiwitten uit vis, vlees en kip. Als je maar weet wat je moet nemen!

Hebben we je al overtuigd dat dit een makkelijk dieet is? We willen je graag helpen naar je gewenste afslankdoel. Mocht het toch niet duidelijk zijn of heb je nog vragen dan kun je die altijd stellen aan één van onze therapeuten. Uiteraard is deze online begeleiding gratis.

Het dieet dat past bij je dagelijkse werkzaamheden

Wij adviseren tijdens dit dieet om elke 2 uur iets te eten. Hierdoor is je lichaam constant bezig met verbranden.

Waarschijnlijk vergt dit een kleine aanpassing. Maar de producten die we overdag adviseren kun je makkelijk mee nemen naar je werk. Enkele voorbeelden zijn: fruit, bouillon, omelet (die je vooraf kunt maken) en crackers met vleeswaren.

Bij het dieet ontvang je gratis Multivitaminen. Deze multi is verpakt in blisters en kun je daardoor makkelijk meenemen.

Omelet_middageten

Ook makkelijk voor tafelgenoten

Wat nu als jij de enige uit het gezin bent die bezig is met een dieet. Dan is het heel erg vervelend om apart te moeten koken. Dit kost niet alleen extra tijd, maar vaak maak je ook nog gerechten die jij op dat moment niet mag. Je tafelgenoten moeten tenslotte ook gewoon eten.

Bij het volgen van de Biohcg kuur is dit geen probleem. Je tafelgenoten kunnen namelijk gewoon mee eten, ze mogen alleen wel iets meer. Het dieet bestaat uit 'gewoon' en lekker eten zoals, biefstuk, vis, carpaccio, kipfilet, verschillende groenten en ga zo maar door.

Makkelijk he!

Best verkochte producten