Beste vegan proteïne poeder | Amino-Fit

Als je op zoek bent naar de beste vegan proteïne poeder dan moet je jezelf afvragen wat voor jouw het belangrijkste is. Zelf werken wij met Amino-Fit. Deze vegan proteïne poeder heeft een romige vanille smaak, is hoog in eiwitten en heeft uitstekende voedingswaarden. Amino-Fit is al beschikbaar vanaf slechts € 22,95 en is goed voor maar liefst 20 overheerlijke shakes.

Beste vegan proteïne poeder

Wat kan je keuze beïnvloeden?

Wat voor jouw misschien de beste vegan proteïne poeder is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Dat heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je het eiwitgehalte, de smaak of het aminozurenprofiel het belangrijkste?

Eiwitgehalte

Amino-fit is gemaakt van erwten eiwit. Dit is een van de hypoallergeenste proteïne poeders. Het bevat geen zuivel en gluten en het heeft een hoog eiwitgehalte. Amino-fit bevat maar liefst 79 gram eiwitten per 100 gram. Vergeleken met veel andere plantaardige eiwitshakes is dit erg hoog. Is het eiwitgehalte een belangrijk aspect bij het kiezen van de beste vegan proteïne poeder? Dan hoort Amino-fit zeker bij je favorieten!

Smaak

Vind je de smaak het belangrijkste aspect in je zoektocht naar de beste vegan proteïne poeder? Dan zeggen we eerlijk, dan is Amino-fit misschien niet iets voor jouw.

Amino-fit is namelijk vrij neutraal van smaak. Dat komt omdat we hebben gekozen voor een goede en gezonde plantaardige eiwitshake zonder toevoegingen van veel suikers. Gooi er een bak met suiker in en elke product wordt lekkerder. Maar je moet jezelf wel afvragen of je dan je doel niet voorbij gaat. Wel hebben we een room-aroma toegevoegd, zodat in tegenstelling tot de meeste vegan proteïne shakes, je geen muffe shake hebt.

Gebruik je alleen het proteine poeder met (magere) melk, yoghurt of water. Dan is het een goede, gezonde en complete shake. Qua smaak is het dan niet echt bijzonder. Je kan het echter wel lekkerder maken door toevoeging van fruit of groente. Je hebt hier wel een blender voor nodig. Voeg aardbeien, rode of blauwe bessen, frambozen of andere fruitsoorten toe en je shake is super lekker en voedzaam!

Aminozurenprofiel

Verder kan het aminozurenprofiel invloed hebben op je keuze. We leggen het even kort uit: In totaal zijn er 22 verschillende aminozuren. 9 van deze aminozuren moeten we binnenkrijgen via ons eten. Die andere 13 kan je lichaam namelijk zelf aanmaken. Deze 9 aminozuren worden ook wel essentiële aminozuren genoemd.

Amino-fit heeft een breed aminozurenprofiel. Zie hieronder het etiket.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten