Verzend informatie

Verzendkosten

Bij een bestelling boven de €45,00 bereken wij geen verzendkosten. Onder dit bedrag bereken wij €5,95.

Levertijd

Producten worden, indien voor 15.00u bestelt en op vrijdag voor 12.00u, dezelfde dag nog verzonden. De verzending gaat via Post NL en normaliter kun je een dag later de bestelling verwachten. 

Track and Trace

Alle bestellingen worden verzonden met een Track&Trace code. Deze ontvang je automatisch in je mailbox zodat je de bestelling kunt volgen.

Retourneren

Retourneren kan altijd binnen de wettelijk gestelde termijn. Het product moet in orginele staat worden retour gezonden. Wij merken dat er weinig retourzendingen zijn. Daarom sturen wij niet automatisch een retourformulier mee. Wil je toch retourneren, neem dan contact met ons op. De retourkosten komen voor je eigen rekening.

Verkeerde producten ontvangen

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ook wij kunnen een verkeerd product opsturen. Klopt je bestelling niet neem dan contact met ons op. Wij sturen de juiste producten dan zo spoeding mogelijk naar je toe.

Het product is niet goed aangekomen

Is je bestelling niet goed aangekomen, zijn bijvoorbeeld de ampullen gebroken. Neem dan contact met ons op en wij sturen nieuwe producten op.

 

  • Gratis verzenden boven > €45,00
  • Gratis Email-begeleiding
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Spaarprogramma voor gratis producten
Best verkochte producten