Extra bestelmogelijkheden

 

Wanneer je besluit om af te slanken met de Biohcg Original kuur dan heb je de mogelijkheid om het 12, 24, 36 en 48 dagen te doen. Standaard ontvang je de Biohcg Original ampullen, het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans', multivitaminen en pippetten. Dit allemaal in een handige draagtas. In het boekwerk staat alles duidelijk uitgelegd. We hebben elke dieetdag volledig uitgeschreven zodat je het makkelijk thuis kan volgen. Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden dan staan onze medewerkers klaar om deze te beantwoorden. In principe heb je voldoende aan het standaard Biohcg Original pakket. Echter kun je het nog uitbreiden met de volgende opties:

Fytoslim

Fytoslim is een extra vetverbrander/fatburner. Afslanken gaat zelden in een rechte lijn. Vaak val je de ene dag meer af en sommige dagen zelfs helemaal niet. Wanneer je even niet afvalt dan kun je het patroon doorbreken met een appeldag. Ook kun je de Fytoslim tot je nemen. Daarnaast adviseren wij de Fytoslim vooral in de stabilisatiefase. De vetverbranding en energieproductie wordt hierdoor extra aangewakkerd. 

PEM Spray

De PEM Cooking Spray is de ideale vervanger van boter en olie. De PEM Spray bevat in tegenstelling tot boter/margarine en olie weinig vetten en Kcal. Waar de PEM Spray maar 1 kcal bevat, bevat boter/margarine gemiddeld 104 kcal en olie zelfs 122 kcal. Ook bevat de PEM spray maar 0,27 gram vet. Boter/margarine daarentegen 11,5 gram vet en olie zelfs 13,6 gram vet. In het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans' adviseren wij veel al het gebruik van deze spray.

Herbamare kruiden

Veel mensen koken traditioneel met zout en peper, dit terwijl je het gemakkelijk kunt vervangen door de Herbamare kruiden van A.Vogel. Deze kruidenzout heeft een vochtafdrijvend effect en is goed voor de schildklier. Daarnaast hoef je er aanzienelijk minder van te gebruiken. Tijdens de Biohcg Original kuur adviseren wij ook het gebruik van de Herbamare kruiden.

Vetblokker

Wanneer je de Biohcg Original kuur succesvol hebt gevolgd dan wil je natuurlijk op gewicht blijven. De Lipidplex Vetblokker kan je daar bij helpen. Wanneer je iets gaat eten wat veel vetten bevat dan kun je, voor of na, een Vetblokker nemen. De Vetblokker zorgt er namelijk voor dat het lichaam niet alle vetten opneemt. De Vetblokker vormt een laagje om de vetten die vervolgens op een natuurlijke manier het lichaam weer verlaten. Één tablet belemmert de opname van 20 tot 26 gram vet. Dit zijn ongeveer 230 caloriën. Veel mensen hebben de vetblokker standaard bij zich.

Nogmaals, de standaard Biohcg Original kuur is in principe voldoende. Je kunt je bestelling uitbreiden met de bovenstaande mogelijkheden.

Van al deze mogelijkheden hebben wij nu één pakket gemaakt: Het Totaalpakket.

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?

TotaalpakketMaandag voor 15.00u bestelt = Dinsdag ontvangen

Dinsdag voor 15.00u bestelt = Woensdag ontvangen

Woensdag voor 15.00u bestelt = Donderdag ontvangen

Donderdag voor 15.00u bestelt = Vrijdag ontvangen

Vrijdag voor 12.00u bestelt = Zaterdag ontvangen

Zaterdag bestelt = Dinsdag ontvangen

Zondag bestelt = Dinsdag ontvangen

Mocht je je bestelling eerder willen ontvangen dan kun je altijd even met ons bellen zodat we nog kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Uiteraard kunnen de producten ook bij ons worden afgehaald. Dit kan aan de Denekamperstraat 11 A in Ootmarsum (achter de Albert Heijn). Wil je het afhalen dan graag even van te voren bellen zodat we er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is.Telefoonnummer: 0541-295539

Best verkochte producten