Beginnen met afvallen

Er zijn veel verschillende manieren om af te vallen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met behulp van afslankproducten, het volgen van een dieet of door meer te gaan sporten. Of misschien wel een combinatie hiervan.

Wanneer je wilt beginnen met afvallen, is het van belang om keuzes te maken. Hoeveel kilo wil je afvallen? Op welke manier wil je afvallen? En wanneer wil je beginnen met afvallen?

Hoe begin je met afvallen?

Hoeveel kilo wil jij afvallen? Dit antwoord bepaalt deels de manier waarop je dit afslankresultaat kunt bereiken.

Wil je slechts enkele kilo’s (2 à 3) kwijt dan volstaan afslankpillen. Afslankpillen zijn alleen geschikt voor diegene die even een paar kilo kwijt wil. Er bestaan helaas geen pillen waarmee je in korte tijd veel kilo’s kunt afvallen. Waren deze er wel, dan was overgewicht ook niet zo’n groot probleem. Maar ook bij gebruik van afslankpillen is het van belang dat je je voeding aanpast. Want wanneer jij meer calorieën binnen krijgt dan dat je verbrandt, dan val je niet af.

Wil je serieus aan de slag met afvallen dan is het beter om een dieet te volgen. Tijdens een dieet verlaag je het aantal calorieën. Omdat je dan meer verbrandt dan binnenkrijgt, gaat je lichaam je vetreserves aanspreken.

Je kan dit ook bereiken door meer te gaan sporten. Maar ook dan is het van belang om je eten hier op aan te passen. Afvallen heeft namelijk voor 80% met voeding te maken. Je kunt wel afvallen zonder te sporten, maar niet andersom.

Wanneer begin je met afvallen?

We kunnen altijd wel een reden bedenken waarom we het afvallen nog even uitstellen. Je hebt een feestje over enkele weken, een etentje van het werk, een bbq, verjaardagen, vakantie, carnaval of de feestdagen komen er aan.

Nu is het volkomen logisch dat je tijdens je vakantie of tijdens de feestdagen niet wilt afvallen. En wanneer je op vakantie bent moet je vooral genieten! Maar er zijn ook redenen die minder zwaar moeten tellen. Want een verjaardag of etentje hebben we bijna altijd.

Als je wilt beginnen met afvallen dan zijn er altijd momenten dat het even niet goed uitkomt. En je moet natuurlijk ook wat laten tijdens het afslankproces.

Kies een goed moment om te starten met afvallen. Een periode waarin het jou het beste uitkomt. Heb je toevallig een feestje of verjaardag in deze periode? Dan is dat nu eenmaal zo. Ga desnoods wat later na de verjaardag zodat het gebak al van tafel is en sla natuurlijk de hapjes over. Voor een keer moet dit niet zo erg zijn.

Adviezen bij afvallen

Wij werken al jarenlang succesvol met het Biohcg Original dieet. Tijdens die dieet wordt de calorie-inname beperkt. Dit ga je doen aan de hand van ons begeleidend boekwerk.

Ter ondersteuning van het dieet neem je elke dag een Biohcg ampul. Deze ampul onderdrukt het hongergevoel en stimuleert de energieproductie.

Biohcg Original is verkrijgbaar in een pakket voor 12, 24, 36 en 48 dagen. Helaas mogen we de te verwachten resultaten niet op de website delen. Dit mogen we wel in de chat, per mail of telefonisch doorgeven.

Wil je meer informatie en advies over hoe wij je kunnen helpen? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via info@orthokliniek.com, telefonisch via 0541-295539 of neem contact met ons op via de chat. 

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten