Helpt groene thee extract bij afvallen?

Thee kan helpen op weg naar een gezonde leefstijl. Het is een goede dorstlesser zonder calorieën. Sommige mensen denken dat afslankthee kan bijdragen aan het verliezen van gewicht maar is dat wel zo? We bespreken in deze blog specifiek groene thee.

Groene thee ondersteunt je vetstofwisseling*. Dit ondersteunt weer de vetverbranding*. Ook vermindert het drinken van deze thee met catechinen de afvalstoffen in je lichaam. Het helpt om op gewicht te blijven*. Daarnaast heeft groene thee nog tal van andere goede eigenschappen zoals het ondersteunen van het immuunsysteem* en het behoud van gezonde cellen en weefsels*.

Wat is groene thee?

Groene thee wordt gemaakt van de Camellia sinensis theeplant. Deze theeplant komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië maar wordt tegenwoordig in de gehele wereld in warme gebieden geteeld. De thee wordt bijna niet bewerkt.

De theebladeren die gebruikt worden door groene thee worden direct na de pluk in de zon te drogen gelegd of gedroogd in een wok boven een vuur. Zo wordt water uit de bladeren verwijderd. Na het stomen worden ze met de hand geplet.

Groene thee is dus ongefermenteerde thee. De vers gestoomde theeblaadjes zitten vol met polyfenolen en flavonoïden (antioxidanten). Omdat de thee niet is geoxideerd treffen we vooral veel catechines aan. In groene thee zit vooral de catechine EGCG. Uit studies blijkt EGCG de verbranding van vet en je spijsvertering te bevorderen. De geneeskrachtige werking van groene thee staat buiten kijf. De Gezondheidsraad adviseert niet voor niets drie koppen groene of zwarte thee per dag te drinken.

groene-thee

Groene thee en bewegen

Groene thee is dus goed voor het energieniveau*. Ook het bestanddeel cafeïne in de thee zal hier mede debet aan zijn. De stofwisseling wordt nog extra gestimuleerd als je dingen gaat doen zoals of wandelen of fietsen of bij het sporten. En als je meer energie verbrandt, val je sneller af.

Groene thee pillen

Om te profiteren van het gunstige effect van groene thee zou je er heel wat kopjes van moeten drinken. Als je daar geen zin in hebt of zelfs geen thee lust, is een groene thee extract een handig alternatief. Aan de groene thee capsules of pillen is vaak vitamine C toegevoegd. Dat antioxidant helpt onder andere tegen de aanval van vrije radicalen.

De volgende capsules met groene thee zijn onder andere verkrijgbaar bij Orthokliniek.com:

  • Groene thee ondersteunt de spijsvertering*
  • Groene thee ondersteunt het energieniveau*
  • Groene thee draagt bij aan het metabolisme*
  • Groene thee ondersteunt de (vet-)stofwisseling*
  • Groene thee ondersteunt het immuunsysteem*
  • Groene thee ondersteunt hart- en bloedvaten*
  • Groene thee zorgt voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte*

*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:


Coby

Duidelijke site, bestellen ging goed. Ik heb het in de goede staat ontvangen.
Over het product kan ik nog niet veel zeggen omdat het nieuw voor mij is en ik het dus eerst even moet afwachten.


Riekje

De tabletjes waren precies goed in de verhouding met de samenstelling


Jurre T

Ik kom hier altijd voor een lymfedrainage behandeling. Fijne mensen en luisteren echt naar je klachten om vervolgens met goede oplossingen te komen. Het heeft mij enorm veel geholpen.


Sandra Mulckhuyse

Producten worden snel geleverd. Omdat ik het product al eerder heb besteld vind ik het wel zonde dat ook het boekje weer wordt meegestuurd.


Dekker

Snelle levering en snel antwoord op vragen. De kuur moet ik nog starten. Ik ben heel benieuwd!


Meyabadil

Ik wou probiotica willen bestellen voor mijn dochter van 12j. Ik wist niet welke ik moest hebben. Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker en ben goed geholpen. Snelle levering en goede service.


Sebastiaan Poos

Vlotte afhandeling en ook nog eens adres die wel een product kon leveren waar ik elders steeds bot ving.


Stephanie Oonk Bruggeman

Goede, snelle service. Bestelde producten werden direct de volgende dag, netjes verpakt thuis bezorgd.


K Lansink

Even weer de puntjes op de i zetten.

Ik vind het heerlijk om even weer een kuurtje te doen, ik voel me daar veel beter op , nu weet ik weer was ik allemaal fout doe,😂😂

Trustpilot
» Lees meer ervaringen van onze klanten