Afslankpillen en afvalpillen

Er zijn heel veel verschillende soorten afslankpillen en afvalpillen op de markt. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer. Ze worden vaak aangeboden onder verschillende benamingen. Denk maar aan vetverbranders, stackers en fatburners.

Veel afslankpillen beloven je de meest fantastische resultaten. Je droomfiguur zou in korte tijd gerealiseerd kunnen worden. Maar is dit wel realistisch? In dit artikel bespreken we enkele goede en slechte afvalpillen. We gaan je tips geven zodat je weet waar je op moet letten bij aanschaf van deze pillen.

Waar moet je opletten als je afvalpillen wilt kopen?

Op het internet kun je honderden verschillende soorten afslankpillen kopen. Bij veel van deze vetverbranders is de werking nooit bewezen. Een aantal vallen al gelijk door de mand en zijn goed te herkennen.

Groot aanbod afvalpillen
Realistische verwachtingen

We komen ze regelmatig tegen: 'Val 10 kilo af in twee weken tijd met deze fantastische afslankpil'. Als je dit soort claims ziet staan dan moeten alle alarmbellen al af gaan. Deze wonderpillen bestaan niet. Bestonden ze wel, dan was het overgewicht niet zo'n groot probleem in Nederland (en in andere Westerse landen).

Mocht je dit soort claims tegenkomen, bestel dan vooral niet op deze websites.

Het gebruik van exotische benamingen.

Veel producenten van afvalpillen beweren unieke ingrediënten te hebben ontdekt. Vaak wordt er gesmeten met enkele exotische benamingen van stoffen waar nog iemand van gehoord heeft. De kilo's zouden er daardoor afvliegen. De realiteit is echter dat deze ingrediënten nog nooit getest zijn en daarmee de werkzaamheid nog nooit aangetoond is.

Uit welk land komen deze afvalpillen?

Er zijn heel veel landen waar ze het niet zo nauw nemen met de volksgezondheid. De producten worden daar nauwelijks gecontroleerd. Pas daarom op met bestellen in bepaalde, voornamelijk Aziatische, landen.

Mocht je het niet helemaal vertrouwen, probeer dan meer informatie in te winnen over het bedrijf die het product heeft gemaakt. Ook kun je vragen stellen aan de verkopende webshop.

Ervaringen van anderen bijzonder positief

Ken jij ook die pagina's met de teksten: 'Doktoren zijn verrast door de werking van deze pil' met daaronder een aantal Facebook reviews die bijzonder positief zijn. Deze reviews lijken net echt en het is in sommige gevallen lastig te onderscheiden.

De reviews worden ook nog wel eens gekoppeld aan Facebook accounts waardoor het betrouwbaar overkomt. Het zijn vaak nepprofielen. 

Het zijn allemaal nep reviews die geschreven zijn door het bedrijf zelf. Daarmee proberen ze het product te verkopen. Trap er niet in en verspil je geld niet aan dit soort onzin.

Ons aanbod afslankpillen

In onze webshop bieden wij drie verschillende soorten afslankpillen aan. Deze drie hebben wij bewust geselecteerd en ze zitten al langere tijd in ons assortiment.

Assortiment

Deze voedingssupplementen zijn gemaakt door de Nederlandse farmaceuten Nutramin en Energetica Natura. De producten worden, voordat ze verkocht mogen worden, meerdere malen gecontroleerd. Ze zijn daarom veilig te gebruiken.

NTM Fytoslim

De meest verkochte fatburner in onze webshop is NTM Fytoslim. Deze speciaal ontwikkelde formule gebruik je ter ondersteuning van je energiestofwisseling. Fytoslim is een kruidenpreparaat en wordt door Nutramin uit Nederland gemaakt. We adviseren deze in combinatie met het Biohcg Original dieet of lichaamsbeweging.

De werkzame stoffen van de Fytoslim zijn onder andere: Acai Bessen, Garcinia Cambogia, Groene thee extract, L-Carnitine en Chitosan.

Bio Burner

Een andere fatburner in onze webshop is de Bio Burner van Energetica Natura. De Bio Burner kan ook als vetverbrandingskuur worden ingezet. Je slikt dan tien dagen lang 3 x 2 tabletten per dag. Na deze tien dagen slik je nog eens twintig dagen lang 3 x 1 tablet per dag.

Je kan de Bio Burner ook in een combinatiepakket kopen. Biohcg Original met de Bio Burner. Kies je hier voor dan volg je een dieet. Om de vetverbranding extra aan te jagen gebruik je de Bio Burner.

Lipidplex Vetblokker

De vetblokker is een hele bijzondere afvalpil. Het is namelijk geen fatburner, stacker of vetverbrander. De Lipidplex Vetblokker beperkt de opname van vetten uit voeding.

Lipidplex splitst de overbodige voedingsvetten uit het voedsel. Dit wordt in het spijsverteringskanaal gedaan. Hierdoor worden niet alle vetten opgenomen door het lichaam. Vervolgens verlaten de vetten het lichaam op de natuurlijke wijze.

Klik op de blauwe linkjes voor meer informatie over het desbetreffende product.

Gevaarlijke afslankpillen

Er zijn helaas ook veel gevaarlijke afslankpillen in omloop. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteiten waarschuwen consumenten regelmatig voor bepaalde afvalpillen. Onlangs hebben ze nog gewaarschuwd voor de pil genaamd Lomax. Hier zouden gebruikers verschillende bijwerkingen van kunnen krijgen. Het middel zou zelfs amfetamineachtige stoffen bevatten.

Er zijn de laatste jaren meerderde gevaarlijke afslankpillen op de markt verschenen. Bijwerkingen kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Verhoogde hartslag
  • Maagkrampen
  • Misselijkheid
  • Duizelig zijn
  • Angstaanvallen
  • Verhoogde bloeddruk

Onze visie op afvalpillen

Bepaalde afvalpillen dragen hun steentje bij in het afslankproces, maar zullen er nooit voor zorgen dat je in langere tijd veel gewicht verliest. Wil je echt meerdere kilo's kwijt dan moet je daar een dieet bij volgen.

Afvallen heeft voor 80% met voeding te maken. Zo werken wij zelf met het Biohcg Original dieet. Het dieet duurt standaard vierentwintig dagen. Als je eenmaal bent afgevallen is een gezonde leefstijl belangrijk om je gewicht te behouden. Ook daar bestaan geen pillen voor. Gezonde voeding en beweging is nu eenmaal erg belangrijk.

Gezonde voeding en beweging

Bij het Biohcg Original dieet ga je eerst afslanken en daarna ga je een stabilisatiefase in. Je kan dit zien als een start naar een gezonde levensstijl.

Afslankpillen zou je kunnen gebruiken als je 1 á 2 kilo wilt verliezen. Maar dan is het nog steeds belangrijk om daarbij te gaan bewegen. Nu hoef je echt geen topsporter te zijn die elke dag moet bewegen. Een wandeling kan in veel gevallen al voldoende zijn. Het is zelfs zo dat je bij heel intensief sporten een lagere vetverbranding hebt. Met alleen het slikken van een afslankpil red je het in ieder geval niet.

Wel zou je afvalpillen kunnen gebruiken voor 'onderhoud'. Dit kan een uitkomst bieden als je moeite hebt met het vasthouden van je gewicht.

Het doorbreken van patronen

Als je op langere termijn wil afvallen dan is het doorbreken van patronen vaak het belangrijkste. Vaak ben je aangekomen doordat je te veel calorieën binnen krijgt in verhouding met het aantal calorieën dat je verbrand. In de meeste gevallen ben je hier zelf verantwoordelijk voor. Het kan natuurlijk ook zijn dat je door bepaalde ziektes of aandoeningen dit niet in de hand hebt.

Bijvoorbeeld: Je komt thuis na een dag hard werken en je ploft op de bank. Rond een uur of acht neem je wat lekkers. Doe je dit vrij regelmatig, dan gaat je lichaam hier aan wennen. Doe je het een dag niet, dan gaat je lichaam zelfs vragen om dat 'lekkers'. Dit wordt ook wel een suikerverslaving genoemd. Onbewust hebben hier heel veel mensen last van. Dit soort patronen moeten doorbroken worden. 

Patronen doorbreken

Het is erg lastig om dit soort patronen te doorbreken. Om te beginnen zou je die 'lekkere' beloning kunnen vervangen door bijvoorbeeld een appel of sinaasappel. Dit is niet alleen veel gezonden maar bevat, vanzelfsprekend, ook veel minder slechte suikers en calorieën.

Het afslankprogramma Biohcg Original probeert je te helpen met het doorbreken van deze patronen. Omdat de kuur 24 dagen duurt (met uitzondering van de stabilisatiefase) heb je al een nieuw eetpatroon aangeleerd. Ook hier is je lichaam gewend aan geraakt. Met de afvaltips die wij je mee geven gaan we proberen dat jij dit nieuwe eetpatroon ook vast houdt. Iets wat je met alleen afvalpillen niet gaat bereiken.

In veel gevallen volstaat een afslankpil niet en adviseren wij om een dieet te volgen. Probeer bij jezelf na te gaan wat voor jouw het beste is zodat je niet onnodig geld uitgeeft. Wil je persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op.

Afslankpillen in combinatie met medicijnen

Slik je medicijnen dan moet je altijd goed opletten welke afslankpillen je aanschaft. Het is namelijk niet altijd veilig om afslankpillen gecombineerd met medicijnen in te nemen. Mocht je twijfelen, overleg het dan even met je arts of apotheker.

Voor de producten die wij aanbieden kun je ook één van onze orthomoleculaire therapeuten vragen. In de meeste gevallen kunnen ze je een goed en eerlijk advies geven.

Best verkochte producten