HCG dieet

HCG dieet, wat is het eigenlijk?

Ruim 60 jaar geleden ontdekte de Britse Dr. Albert Simeons het Hcg dieet. Hij deed onderzoek naar overgewicht in combinatie met het HCG hormoon. Na intensief onderzoek kwam hij tot de conclusie dat een dagelijkse toevoeging van een kleine hoeveelheid HCG in combinatie met een uitgebalanceerd dieet leidde tot gewichtsverlies. Door de jaren heen, en met name de laatste 10 jaar, is het doorontwikkeld tot een Bio HCG dieet. Daarbij wordt geen gebruik meer gemaakt van het HCG hormoon. De Bio HCG druppels bestaan uit een basisvloeistof met onder andere L - Carnitine, gedestilleerd water en citroenzuur. De werking van het HCG hormoon wordt door geavanceerde programma's middels frequenties overgezet op deze basisvloeistof. Dit noemen wij ook wel energetiseren. 

Hoe is het dieet opgebouwd

Elke morgen start je met de HCG druppels. Deze druppels zorgen er voor dat je geen hongergevoel hebt, de vetverbranding wordt extra gestimuleerd en het lichaam gaat het vet loslaten. Hierdoor kun je op een effectieve manier je vet verliezen. Wil je precies weten hoe dit zit dan raden we je aan door te klikken naar 'Wat is Biohcg Original'. Tijdens de afslankdagen volg je een uitgebalanceerd dieet. Het is vooral een vet- en koolhdyraatarm dieet. Het is belangrijk om je goed aan de adviezen te houden. Zowel aan de geadviseerde hoeveelheid als geadviseerde producten. We horen wel eens dat mensen extra willen afvallen en daardoor minder gaan eten. Maar dit helpt niet. Om het goed en gezond te doen is het van belang om de adviezen goed op te volgen. Dit lijkt misschien ingewikkeld maar dat is het niet. We hebben namelijk het boekwerk 'Beter in Balans' geschreven. Dit boekwerk krijg je altijd gratis bij het Bio HCG dieet. Alle dieetdagen zijn volledig uitgeschreven. Zo weet je elke dag wat je kunt nemen als ontbijt, tussendoor, lunch en avondeten. Eet je bepaalde producten liever niet dan bieden wij uiteraard alternatieven. 

Voorbeelden geadviseerde voeding

Enkele voorbeelden geadviseerde voeding

Biefstuk - tartaar - bieflap - runderrookvlees - rosbief - kalfsvlees - carpaccio - paardenrookvlees - kipfilet - kalkoenfilet - zeetong - kabeljouw - schol - zeeduivel - leng - mosselen - garnalen - krab - tilapia/pangafilet - tonijn - kreeft- koolvis - haas - ree - alle koolsoorten - alle bladgroenten - spruitjes - koolrabi - bleekselderij - rabarber - champignons - ui - asperges - venkel - radijs - taugé - tomaat - paprika - artisjokken - rode biet - witlof - prei - komkommer - andijvie - paksoi - spinazie 

Enkele voorbeelden verboden voeding

Forel - zalm - paling - haring - varkensvlees - lamsvlees- orgaanvlees - vette wildsoorten - peulvruchten - worteljes - courgette - aubergine - maïs - pompoen - snoepgoed - alcohol - aardappels - rijst - pasta - noten - brood

De bovenstaande producten zijn voorbeelden. In het boekwerk 'Beter in Balans' staan alle producten die wij adviseren en niet adviseren. Om het nog gemakkelijker te maken hebben wij hier lekkere recepten van gemaakt. Enkele Bio Hcg recepten staan op onze website en staan, met een bijbehorende boodschappenlijst, in het begeleidend boekwerk. Tijdens het HCG dieet kun je lekker blijven eten en verantwoord afslanken.

Ervaringen met het HCG dieet

Inmiddels werken wij ruim 10 jaar met het Bio HCG dieet en hebben wij duizenden mensen geholpen met het bereiken van het gewenste gewicht. Zes jaar geleden zijn we met onze eigen Biohcg Original gekomen. Door de jaren heen hebben wij regelmatig aanpassingen gedaan om het uiteindelijke resultaat te maximaliseren. Het zijn zowel aanpassingen in de samenstelling van de HCG druppels als aanpassingen in het voorgeschreven dieet. We kunnen dan ook een maximale kwaliteit garanderen. Het HCG dieet kan jou ook helpen. Dat het helpt blijkt wel uit de Bio HCG ervaringen van onze klanten. Voor onze Duitse klanten hebben wij het HCG Diätplan geschreven.

Kosten HCG dieet HCG dieet bestellen

Het Bio HCG dieet is in deze webshop te bestellen voor €124,50. Je ontvangt dan 24 ampullen (voor elke dieetdag één), het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans' en pipetten om de vloeistof uit de ampul te halen. Dit allemaal in een handige draagtas. Mocht je toch nog vragen hebben, voor, tijdens of na het HCG dieet, dan kun je die altijd aan ons tellen. Doorgaans worden de vragen op werkdagen binnen 2 uur beantwoord. Wanneer je een bestelling op werkdagen voor 15.00u bestelt, dan ontvang je het een dag later al in huis. 

Best verkochte producten