HCG Druppels

Hcg Druppels: Een verschil in kwaliteit

Bij de Biohcg kuur ontvang je HCG druppels. HCG druppels worden op verschillende manieren aangeboden. Ze zijn verkrijgbaar in druppel-, spray en ampulvorm. Ook is Biohcg tegenwoordig verkrijgbaar in een tablet. Wij bieden de druppels in een ampul aan en daar hebben wij heel bewust voor gekozen.

Waarom HCG druppels in een ampul?

Wij hebben heel bewust gekozen voor HCG druppels uit een ampul. Dit heeft puur met de kwaliteit te maken.

Biohcg wordt namelijk geënergetiseerd. Dit is een techniek uit de ruimtevaart waarbij de werkzame stoffen worden overgezet op de ampul. Het is daarbij belangrijk om de vloeistof in een gesloten ruimte te houden. HCG druppels uit een ampul

We vergelijken het zelf wel eens met een fles koolzuurhoudende frisdrank. Als je eenmaal een fles hebt geopend en je zet deze weer terug in de koelkast, dan ontsnapt de koolzuur langzaam uit de fles. De fles lijkt dicht, want als je de fles op de kop houdt komt er geen frisdrank meer uit. De koolzuur daarentegen ontsnapt echter wel. De 'prik' gaat er langzaam uit.

Dit zie je ook terug bij de HCG druppels in een spray of fles. Hier ontsnappen de stoffen die jouw juist moeten helpen. De eerste dagen zul je hier geen last van hebben, maar later tijdens de kuur merk je dat de kwaliteit achteruit gaat. Juist in de laatste dagen heb je de ondersteuning van de Bio HCG druppels nodig.

Ampullen zijn nu eenmaal duurder dan de andere vormen. Mede daarom hebben wij de andere HCG vormen uitvoerig getest. We zagen mindere resultaten. Wij vinden het uiteindelijke resultaat het belangrijkste. Afvallen hoort geen dagelijkse bezigheid te zijn en daarom zullen wij ook nooit andere vormen van HCG druppels aanbieden. Gelukkig krijgen we deze feedback ook van onze klanten.

Wat doen Bio HCG druppels?

Biohcg stamt af van het vroegere HCG. HCG wordt gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen en het bleek destijds een effectief afslankmiddel. Omdat HCG niet meer ingezet mag worden als een afslankkuur is er jaren geleden gezocht naar een alternatief. Er is onderzoek gedaan naar de werkzame afslankstoffen in HCG en deze zijn nagebootst. Hier is BioHCG uit ontstaan. Toch wordt het in de volksmond nog vaak het HCG dieet / HCG druppels genoemd.

De Bio HCG druppels bestaan uit een mix van verschillende orthomoleculaire middelen die allemaal een taak hebben in het afslankproces. De druppels bestaan onder andere uit Leptine, L-Carnitine, citroenzuur en tal van andere orthomoleculaire kruiden. De druppels vormen een hulpmiddel naast het dieet. Daarom leveren wij ook altijd een begeleidend boerkwerk met 24 uitgeschreven recepten.

Voorbeeld recept

De druppels onderdrukken het hongergevoel. Wanneer je bezig bent met afslanken komt je lichaam in een overlevingstand terecht. De kenmerken hiervan zijn onder andere het vasthouden van vet en het vervelende hongergevoel. Deze signalen komen van de hypothalamus. Dit is het regelcentrum van je hersenen. De HCG druppels kalmeren de hyptohalamus waardoor deze signalen niet meer worden afgegeven. Hierdoor verdwijnt het hongergevoel en je lichaam houdt de vetten niet langer vast. Dat maakt het afslanken met de Biohcg Original kuur zeer effectief en goed vol te houden.

HCG druppels bestellen

Wil je de HCG druppels (uit ampul) bij ons bestellen? Dit kan in onze webshop. Wij bieden meerdere mogelijkheden aan. Je kunt kiezen voor een 12, 24, 36 en 48 daagse kuur. Dit is afhankelijk van je afslankdoel en startgewicht. De kuur duurt standaard 24 dagen maar kan ingekort of verlengd worden. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.

Je kunt er ook gewoon voor kiezen om te starten met de standaard 24 daagse bio HCG kuur en als het nodig is (en het bevalt goed), kun je het gemakkelijk verlengen.

Biohcg pakket van 24 dagen

De Biohcg ampullen zitten in de 'Beter in Balans' doosjes. De strips, op de bovenstaande afbeelding, bevatten de gratis Multi Vitaminen. 

Best verkochte producten