HCG Druppels

Hcg Druppels: Een verschil in kwaliteit

Hcg druppels worden op meerdere manieren aangeboden. Ze zijn verkrijgbaar in druppel-vorm, in spray-vorm en in ampul-vorm. Ook is Biohcg verkrijgbaar in tabletvorm. Bij alle soorten horen verschillende prijzen. Wij hebben bewust gekozen voor de ampul. Hierdoor kunnen wij een maximale kwaliteit garanderen. Wij vinden het uiteindelijke resultaat het belangrijkst. Afvallen hoort geen dagelijkse bezigheid te zijn. 

Wat doet een Bio hcg druppel?Hcg druppels

Bio Hcg druppels bestaan uit een mix van verschillende orthomoleculaire middelen die allemaal een taak hebben binnen het afslankproces. Zo bestaat de ampul onder andere uit leptine, L-carntine, citroenzuur en tal van andere kruiden. De druppels zorgen ervoor dat je tijdens het afslanken geen last hebt van een hongergevoel. Wanneer je bezig bent met afslanken komt je lichaam in een overlevingsstand terecht. Je lichaam geeft een signaal van honger af en het lichaam gaat vetten vasthouden. Deze signalen komen van je hypothalamus. Dit is het regelcentrum van je hersenen. Door dagelijks een kleine toevoeging middels Bio Hcg druppels wordt het lichaam eigenlijk een beetje voor de gek gehouden. De hypothalamus gaat hierdoor de signalen niet meer afgeven. Hierdoor verdwijnt het hongergevoel en je lichaam houdt geen extra vetten meer vast. Dat maakt afslanken met de Biohcg Original kuur zeer effectief.

Klantervaringen met Bio Hcg Original druppels

Wij krijgen vaak positieve reacties van klanten die onze kuur hebben gedaan. Uit een onlangs gehouden enquete onder 500 klanten bleek 98% tevreden tot zeer tevreden over het resultaat. Ook zijn er online op verschillende onafhankelijke websites klanten reviews te lezen. Vorig jaar kwamen we nog een stuk tegen in het blad Beau Monde. Evelien is maar liefst 33 kilo afgevallen met behulp van de Biohcg Original kuur. Dit heeft ze bereikt met meerdere kuren. De Biohcg Original kuur is geschikt voor mannen en vrouwen, veel en weinig overgewicht.

Wat ontvang je?

Bestel je de kuur op werkdagen voor 15.00u in onze Biohcg webshop, dan ontvang je het een dag later al in huis. Het standaard pakket bestaat uit 24 ampullen, pipetten en het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. Het begeleidend boekwerk is zo geschreven dat je het gemakkelijk thuis kunt volgen. We hebben elke dieetdag volledig uitgeschreven. Je weet precies waar je de dag mee begint, wat het middag- en avond eten is en wat de tussendoortjes zijn. In het boekwerk zijn 24 verschillende recepten opgenomen. In principe voor elke dag één. Het is natuurlijk goed mogelijk dat je bepaalde recepten niet lekker vindt of dat je juist een favoriete hebt. Je bent vrij om te wisselen met de dagen zolang er nog voldoende afwisseling in zit. Het dieet is een typisch Koolhydraatarm dieet.

Best verkochte producten