Suikervrij dieet

Ben jij op zoek naar een suikervrij dieet? Wellicht kunnen wij je helpen. Het Biohcg Original afslankprogramma is namelijk een typisch suikervrij dieet. Daarnaast beperken wij in onze adviezen het gebruik van koolhydraten en vetten.

Wil je meer weten? Lees dan verder.

Suiker en de voedingsmiddellenindustrie

De consumptie van suiker is de afgelopen jaren schrikbarend toegenomen. Suiker is relatief goedkoop en maakt veel producten net iets lekkerder. De voedingsindustrie maakt hier dan ook graag gebruik van. In de meeste, voornamelijk kant en klare producten, worden onnodig veel suikers toegevoegd.

Als je het maar weet, dan kun je er wat aan doen. Maar de voedingsindustrie maakt het ons ook niet makkelijk. Wist je dat er meer dan 140 verschillende benamingen voor suiker zijn? Dat maakt het zelf bedenken van een suikervrij dieet een stuk lastiger.

Enkele voorbeelden van benamingen van suiker:

 • Dextrose
 • Rietsap
 • Fructose
 • Gula kelapa
 • Glucose
 • Fruitsuiker
 • Maltose
 • Poedersneeuw
 • Sucrose

Hoe ziet dit suikervrije dieet er nu uit?

Het is niet mogelijk om 100% suikervrij te eten. In fruit, sommige groentes en granen zitten suikers en ons lichaam heeft suiker nodig om energie te krijgen. Tijdens dit dieet vermijden we voornamelijk de geraffineerde suikers. Het verschil tussen geraffineerde en natuurlijke suikers leggen we later in dit artikel uit.

Suikervrije Biohcg Original dieet

Je ontvangt van ons altijd het receptenboek met daarbij een volledige uitleg over de kuur. Omdat de voedingsindustrie het je al zo moeilijk maakt, hebben wij juist geprobeerd om je een makkelijk dieet voor te schrijven. Het ontbijt, middageten, avondeten en de verschillende tussendoortjes staan er per dag in beschreven.

We adviseren het gebruik van verse producten. Kant en klare producten en de bekende sauszakjes bevatten namelijk onnodig veel suikers. Elke dieetdag heeft een nieuw en niet al te moeilijk recept. Wij horen vaak van onze klanten dat ze nog regelmatig de recepten gebruiken. En dat is nu net ons doel.

We willen je bewust maken van wat voeding met je doet. Hierdoor ga je ook na het dieet betere keuzes maken.

Elke dag begin je met de ampul. De vloeistof uit deze ampul bestaat onder andere uit leptine, L-carnitine en citroenzuur. Deze combinatie zorgt voor een optimaal resultaat en geeft je ondersteuning tijdens het dieet.

Alle informatie over dit suikervrije dieet kun je vinden op'Wat is Biohcg Original'. Wil je weten hoe de mensen de kuur hebben ervaren? Lees dan de klantervaringen.

Suiker in relatie tot overgewicht

Eet je te veel suiker (glucose) dan kan je lichaam niet alles verbranden. Door een overschot aan glucose maakt je lichaam extra insuline aan. Hoge insulinewaardes zorgen voor het ongewenste lichaamsvet. Insuline wordt namelijk opgeslagen in je vetcellen.

Te veel suiker leidt niet alleen tot overgewicht, maar kan ook leiden tot:

 • Slaapproblemen
 • Vermoeidheid
 • Lage weerstand
 • Huidproblemen
 • Depressies etc.

Verschil tussen geraffineerde en natuurlijke suikers

Bij geraffineerde suiker worden alle vitamines en mineralen uit de suikerbiet gefilterd. Alleen het pure suiker blijft over. Dit heet raffineren. Het levert je lichaam snelle koolhydraten op (energie) maar geen nuttige voedingstoffen. Ze worden ook wel lege koolhydraten genoemd. Je lichaam heeft voor het afbreken van deze suikers wel vitaminen en mineralen nodig. Enkele voorbeelden van geraffineerde suikers zijn: kristalsuiker, poedersuiker en basterdsuiker.

Natuurlijke suikers bevatten wel vitamines en mineralen. Hierdoor kan je lichaam dit beter verwerken en verteren. Enkele voorbeelden van natuurlijke suikers zijn vers en gedroogd fruit, honing en dadels.

Let op: Doordat de hoofdmaaltijden worden vervangen door gezonde (suikervrije) voeding wordt er gewichtsverlies gerealiseerd. Wil je geen gewicht verliezen en alleen suikers uit je dagelijks leven vermijden, dan is dit dieet niet geschikt.

Het gemiddelde gewichtsverlies mogen wij helaas niet op onze website vermelden. Dit staat de Nederlandse (en ook de Europese) Wet niet toe. Dit mogen wij wel via de chat, telefonisch of per mail doen. Dus wil je hier meer over weten dan kun je ons contacteren via de reeds genoemde mogelijkheden.

De Biohcg Original kuur is gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Bestellingen voor 15.00u worden dezelfde dag nog verzonden (m.u.v. vrijdag, voor 12.00u)

Best verkochte producten