Snel gewicht verliezen

Wil jij moeiteloos en snel gewicht verliezen? Dan is de Biohcg Original kuur de ideale manier om in korte tijd langdurig resultaat te boeken. Tijdens de relatief korte afslankkuur volg je een uitgebalanceerd dieet en supplementeer je de speciale Bio HCG druppels. Zo bereik je zonder hongergevoel jouw streefgewicht en val je op een gezonde manier af. 

Ons HCG dieet onderscheidt zich door een lage hoeveelheid koolhydraten en vetten, wat resulteert in snel gewichtsverlies en voldoende inname van belangrijke eiwitten en voedingsstoffen. Standaard krijg je bij de Biohcg Original het handige boekwerk 'Beter in Balans' geleverd, waarin alle maaltijden voor elke dieetdag volledig zijn uitgeschreven. Makkelijk en effectief!

Snel gewicht verliezen zonder dieet: is dat mogelijk?

Veel mensen vragen zich af of snel gewicht verliezen zonder dieet ook tot de mogelijkheden behoort. De praktijk wijst uit dat het gewoon lastig is. Wij zijn er van overtuigd dat de (juiste) voeding erg belangrijk is bij het afvallen. Daarom is het antwoord op deze vraag ; NEE. Sporten is uiteraard erg belangrijk en daar kun je ook zeker gewicht mee verliezen. We zien nu eenmaal te vaak dat mensen deze goede sportvoornemens niet vol houden.

Veel mensen jojoën met hun gewicht zodra ze minder gaan sporten en eindigen in sommige gevallen zelfs met een hoger vetpercentage dan voordat ze begonnen met afvallen. De beste manier om vlot gewicht te verliezen blijft nog altijd een uitgekiend dieet. Zo heb je volledige controle over je gewichtsverlies en creëer je leefstijlveranderingen waar je nog vele jaren profijt van hebt. En dat is misschien nog wel veel belangrijker. Wij gaan voor blijvend resultaat!

Hoe je gewicht verliezen met de Biohcg Original kuur

Om snel gewicht te verliezen begin je natuurlijk met de aanschaf van de Biohcg Original kuur. De kuur is opgebouwd in twee fases. Je start vervolgens met het dieet. De Biohcg Original kuur duurt standaard 24 dagen. In deze fase volg je het HCG dieet die beschreven staat in het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. We hebben het je erg makkelijk gemaakt want we hebben elke dag volledig uitgeschreven. Hierdoor weet je precies wat je moet doen om snel gewicht te verliezen. Ter ondersteuning van het dieet neem je dagelijks de Biohcg druppels. Deze druppels gaan het hongergevoel tegen en optimaliseren de vetverbranding.

Na de dieetfase volgt nog een stabilisatiefase. Deze fase is zeer belangrijk. Tijdens de dieetfase heeft je lichaam het met minder calorieën gedaan. Het zou zeer onverstandig zijn om ineens weer veel te gaan eten. In de stabilisatiefase bouw je dit langzaam op. Tijdens het gehele traject ben je bewust bezig geweest met voeding. Hierdoor ga je in de toekomst bewustere keuzes maken. Het snel verliezen van gewicht is meestal nog niet het probleem. Het gewicht behouden is stukken moeilijker. Dit is één van de redenen waarom dit dieet veel succesvoller is dan eiwitshakes en diëten met maaltijdvervangers.

Snel gewicht verliezen

Tips om snel gewicht te verliezen

Het is de combinatie van vlot gewichtsverlies en weinig hongergevoel die Biohcg Original zo succesvol maakt. Al vele duizenden mensen hebben in de afgelopen jaren dankzij deze methode hun streefgewicht behaald. Wil je meer weten over onze aanpak of heb je een specifieke vraag? Bel ons dan op +31 (0) 541 - 29 55 39 of stuur een mail naar info@orthokliniek.com.

Om je een eerlijk beeld te geven van de verwachtingen en ervaringen van dit dieet, worden onafhankelijke reviews bijgehouden door Trustpilot. Lees deze reviews via HCG ervaringen.

  • Gratis verzenden boven > €45,00
  • Gratis Email-begeleiding
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Spaarprogramma voor gratis producten
Best verkochte producten