Multivitamine kind | Ondersteuning in de groeifase

Multivitamine kindWe hebben een divers assortiment 'Multivitamine kind'. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind. Met een multivitamine speciaal voor kinderen krijgt je zoon of dochter ondersteuning in de groeifase. Veel kindermulti’s in de vorm van kauwtabletten bestaan voor een groot deel uit suikers, kunstmatige zoetstoffen en onnodige hulpstoffen. De multivitamines voor kinderen uit ons assortiment zijn vooral gezoet met natuurlijke zoetstoffen zoals stevia en erythritol.  

In ons assortiment met multivitamines voor kinderen vind je verschillende soorten. Klik voor meer informatie op het product of scroll naar beneden voor een beknopte samenvatting.


Ons aanbod multivitamine kind

  • Vitals Elke Dag Junior

Vitals Elke Dag Junior is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het zijn kauwtabletten met een aardbeiensmaak en in de vorm van een olifantje. Deze multivitamine blinkt uit vanwege de samenstelling, dosering en opneembaarheid.

In grote lijnen bevat Vitals Elke Dag Junior dezelfde hoogwaardige stoffen als het product voor volwassen, alleen dan aangepast op de behoeften en doseringen van kinderen. De adviesdosering is 1 per dag en de verpakking bevat 90 kauwtabletten. Met deze verpakking kun je drie maanden vooruit.

  • Vitortho Meer-in-1 Kind

Meer-in-1 Kind van Vitortho is een multivitamine geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De kauwtabletten hebben een lekkere citrus/bosvruchtensmaak en zijn gezoet met Stevia. Het product bevat diverse actieve vormen, organische mineraalverbindingen en is afgestemd op de behoefte van een kind.

Het adviesgebruik is 1 maal daags 1 tablet. Vitortho Meer-in-1 Kind bevat 120 kauwtabletten en is daarmee goed voor 4 maanden multivitamine. Als je kind moeite heeft met het kauwen van tabletten dan kun je het ook vermalen en vermengen met bijvoorbeeld yoghurt.

Kinderen in de groei

Groeien gaat niet vanzelf. Het is belangrijk dat je kinderen voldoende vitamines en mineralen binnenkrijgen. Een voedingssupplement voor kinderen kan hierbij helpen. Bovenstaande multivitamines zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en afgestemd op de specifieke behoefte van je kind. Naast ondersteuning in verschillende processen in ons lichaam bevatten deze multivitamines ook de benodigde vitaminen en mineralen die de weerstand verhogen door het versterken van het immuunsysteem. We kunnen je ook helpen met een visolie voor je kind.

Overige multivitamines

Naast een multivitamine voor kinderen hebben we ook multivitamines voor vrouwen, multivitamines voor mannen en multivitamines die zich richten op bepaalde toepassingsgebieden. Of lees eens meer over multivitamines voor tieners. Wil je meer informatie over goede multivitamines, neem dan contact met ons op.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten