Erwten proteïne | 100% plantaardige poeder

Erwten proteïneBen je vegetariër en ben je op zoek naar een kwalitatieve bron van proteïne? Dan mag je de erwten proteïne van Amino-Fit absoluut niet missen! Deze vegan eiwitshake is 100% plantaardig en daarmee geschikt voor het dieet van elke vegetariër. Uiteraard is erwten proteine niet uitsluitend bedoeld voor vegetariërs. Ook ieder ander die zijn of haar dagelijkse eiwitinname wil verhogen of aanvullen heeft profijt van Amino-Fit. De erwten proteïne eiwitshake van Amino-Fit is vol van smaak, heeft een hoog eiwitgehalte en kost slechts €22,95 per pot!

Hoogwaardig erwten proteïne poeder

De erwten proteïne van Amino-Fit is van hoogwaardige kwaliteit. Dit zorgt allereerst voor een volle en overheerlijke smaak. Ook heeft het een zeer hoog eiwitgehalte. Maar liefst 79 gram per 100 gram! Erwten proteïne is één van de meest hypoallergene eiwitpoeders. Dit heeft te maken met het feit dat heen geen zuivel én geen gluten bevat.

Hierdoor is Amino-Fit geschikt voor ieder die zijn of haar eiwitinname wilt verhogen of aanvullen. Of je nou duursporter, krachtsporter, vegetariër of veganist bent. Ook te gebruiken als maaltijdvervanger tijdens een calorieën dieet als het HCG dieet.


Het gebruik van erwten proteïne Amino-Fit

Amino-Fit is leverbaar in potten van 500 gram. Hierbij krijg je ook een handige maatschep waarmee je precies 1 portie kunt uitmeten. Een volle maatschep is ongeveer 30 gram erwten proteïne, wat ongeveer neer komt op 24 gram eiwitten.

Er zijn verschillende manieren waarop je een heerlijk gerecht/tussendoortje kunt maken. De meest makkelijke en goedkope manier is water. Maar als je echt wat lekkers wilt raden wij aan om gebruik te maken van een vorm van zuivel. Is afvallen je doel, kies dan voor magere varianten. Bijvoorbeeld magere kwark of magere melk. Is dit niet je doel, dan kan je ook gerust kiezen voor een halfvolle of volle variant.

Verhalen van onze klanten

Via de website van Trustpilot laten onze klanten een onafhankelijke reactie achter.
Onze klanten beoordelen Orthokliniek als:

» Lees meer ervaringen van onze klanten