Bio Hcg Ervaringen

Welke ervaringen hebben onze Bio Hcg klanten?Klantenbeoordeling

Wij krijgen regelmatig feedback van onze klanten en daar zijn wij erg blij mee. De meeste reacties zijn zeer positief. De Bio Hcg Original kuur is geen wondermiddel maar kan je wel daadwerkelijk helpen met het bereiken van je ideale streefgewicht. Twee jaar geleden hebben wij nog 500 klanten aangeschreven om zo feedback te krijgen over ons product. Meer dan de helft van de aangeschreven klanten nam de moeite om de ervaringen met ons te delen. Uit deze enquete bleek dat maar liefst 98% tevreden tot zeer tevreden was over het resultaat. Nu horen wij jullie al denken, 'dat kunnen jullie wel zeggen, want dat zeggen alle bedrijven over de eigen HCG druppels'. Dat klopt! Daarom zijn wij ook in zee gegaan met de onafhankelijke review website Trustpilot. 

Trustpilot reviews

Trustpilot is een onafhankelijk website waar klanten reviews en gebruikerservaringen kunnen achterlaten met als doelstelling, een eerlijk beeld te geven over de producten en service van de desbetreffende website. De reviews zijn onder andere op de Trustpilot pagina te lezen. Wij ontvangen graag feedback over onze producten. Zo werken we samen aan een maximale kwaliteit. 

Overige gebruikerservaringen

Op het internet lees je veel verschillende verhalen over Biohcg. Biohcg is tegenwoordig in veel varianten verkrijgbaar. Wij hebben bewust gekozen voor de ampul-vorm. We hebben regelmatig testen laten uitvoeren, om het eventueel, op een andere manier aan te bieden. Telkens kwam de ampul als beste naar voren. Met de ampullen kunnen wij een maximale kwaliteit garanderen en dat zien wij ook terug.

Klantenbeoordeling         Klantenbeoordeling

Wat kan ik verwachten?

Op de pagina, Wat is Biohcg Original leggen wij precies uit wat het doet. Heb je veel of weinig overgewicht? De Bio Hcg Original kuur kan je helpen. Helaas mogen wij in het kader van de Europese regelgeving met betrekking tot gezondheidsclaims geen uitspraken doen over het aantal kilo's die je kunt verliezen. Wel mogen wij je hier telefonisch over te woord staan. Je kunt extra advies vragen door te bellen met 0541-295539 of vul een contactformulier in. De standaard Bio hcg Original kuur is voor 24 dagen. Ook bieden wij het aan in een pakket voor 12 dagen (weinig overgewicht), 36 dagen en 48 dagen (veel overgewicht). Zo heb je altijd een kuur op maat.

Best verkochte producten