Bio Hcg Ervaringen

Welke ervaringen hebben onze Bio Hcg klanten?Klantenbeoordeling

Wij krijgen regelmatig feedback van onze klanten en daar zijn wij erg blij mee. De meeste reacties zijn zeer positief. De Bio Hcg Original kuur is geen wondermiddel maar kan je wel daadwerkelijk helpen met het bereiken van je ideale streefgewicht. Twee jaar geleden hebben wij nog 500 klanten aangeschreven om zo feedback te krijgen over ons product. Meer dan de helft van de aangeschreven klanten nam de moeite om de ervaringen met ons te delen. Uit deze enquete bleek dat maar liefst 98% tevreden tot zeer tevreden was over het resultaat. Nu horen wij jullie al denken, 'dat kunnen jullie wel zeggen, want dat zeggen alle bedrijven over de eigen HCG druppels'. Dat klopt! Daarom zijn wij ook in zee gegaan met de onafhankelijke review website Trustpilot. 

Trustpilot reviews

Trustpilot is een onafhankelijk website waar klanten reviews en gebruikerservaringen kunnen achterlaten met als doelstelling, een eerlijk beeld te geven over de producten en service van de desbetreffende website. De reviews zijn onder andere op de Trustpilot pagina te lezen. Wij ontvangen graag feedback over onze producten. Zo werken we samen aan een maximale kwaliteit. 

Overige gebruikerservaringen

Op het internet lees je veel verschillende verhalen over Biohcg. Biohcg is tegenwoordig in veel varianten verkrijgbaar. Wij hebben bewust gekozen voor de ampul-vorm. We hebben regelmatig testen laten uitvoeren, om het eventueel, op een andere manier aan te bieden. Telkens kwam de ampul als beste naar voren. Met de ampullen kunnen wij een maximale kwaliteit garanderen en dat zien wij ook terug. Zo kwamen we een stuk tegen in het blad  Beau Monde waarin Evelien haar ervaringen deelt over hoe ze maar liefst 33 kilo is afgevallen.

Klantenbeoordeling         Klantenbeoordeling

Wat kan ik verwachten?

Op de pagina, Wat is Biohcg Original leggen wij precies uit wat het doet. Heb je veel of weinig overgewicht? De Bio Hcg Original kuur kan je helpen. Helaas mogen wij in het kader van de Europese regelgeving met betrekking tot gezondheidsclaims geen uitspraken doen over het aantal kilo's die je kunt verliezen. Wel mogen wij je hier telefonisch over te woord staan. Je kunt extra advies vragen door te bellen met 0541-295539 of vul een contactformulier in. De standaard Bio hcg Original kuur is voor 24 dagen. Ook bieden wij het aan in een pakket voor 12 dagen (weinig overgewicht), 36 dagen en 48 dagen (veel overgewicht). Zo heb je altijd een kuur op maat.

Bio hcg ervaring van Angelika

Beste Orthokliniek,

Na 40 jaar heb ik eindelijk een dieet gevonden dat werkt. Biohcg Original is een eenvoudige maar effectieve methode waarmee ik maar liefst 40 kilo ben afgevallen. De eetlust en zin naar snacken is verdwenen. Mijn cholestrerol en glucosespiegel zijn enorm omlaag gegaan. Dit werd door mijn huisarts bevestigd. Ik voel me stukken beter! Ik kan weer hoge laarzen aan en kan weer dansen zonder dat ik last heb van mijn gewrichten. Het enige nadeel is dat ik al mijn kleding heb moeten vervangen.

Ik ben mijn zus erg dankbaar dat ze mij de Biohcg Original kuur heeft aanbevolen. Ze vertelde mij over het succes van haar collega's en vrienden. Zelf was ze ook 15 kilo afgevallen en dit was goed zichtbaar. Ik heb dan ook gelijk een bestelling geplaatst in de webshop van de Orthokliniek. Dit was in februari 2015. Nu bijna een jaar later weeg ik 40 kilo minder.

Voor elke kilo die ik ben kwijtgeraakt heb ik een pak suiker gekocht en in de kelder gezet. Er staan nu 40 pakken suiker in de kelder en ik kan ze niet eens meer op tilllen. Hoe heb ik al die jaren die extra kilo's mee kunnen nemen?

Hartelijk dank Orthokliniek Ootmarsum!

Met vriendelijke groet,

Angelika (63 jaar)

Bio Hcg ervaring Angelika Bio hcg ervaring Angelika

 

  • Gratis verzenden boven > €45,00
  • Gratis Email-begeleiding
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Spaarprogramma voor gratis producten
Best verkochte producten