5 kilo afvallen

Heb je relatief weinig overgewicht, maar wil je toch enkele kilo's afvallen om bijvoorbeeld lekkerder in je vel te zitten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met het Bio hcg Original dieet kun je in korte tijd en op een gezonde manier 5 kilo afvallen. Door de stabilisatiefase en het bewust bezig zijn met voeding blijven de kilo's er ook af.

Wanneer je weinig overgewicht hebt en ongeveer 5 kilo wilt afvallen, adviseren wij in veel gevallen de 24 daagse kuur. Het maaltijdprogramma wordt ondersteund door unieke HCG druppels die je hongergevoel sterk verminderen en de vetverbranding extra stimuleren. Dit maakt het dieet zeer effectief.

Ja ik wil 5 kilo afvallen!!!

Hoe pakken we die 5 kilo aan?

Je start de Biohcg Original afslankkuur met een dieetfase. Deze afslankfase duurt standaard 24 dagen en je volgt een op maat geschreven dieet. Ter ondersteuning van het dieet neem je dagelijks de Biohcg ampul. De vloeistof hieruit zorgt voor een optimale vetverbranding en is effectief op plekken waar je het vet graag kwijt wil. Ook het onderdrukken van het hongergevoel is een eigenschap van de Biohcg. Hierdoor is de kuur zeer effectief en goed vol te houden.

De Biohcg kuur is ook erg makkelijk om te volgen. Je ontvangt namelijk bij de kuur het boekwerk 'Beter in Balans'. Hier staat elke dag volledig in uitgeschreven. Zo weet je precies wat en wanneer je iets mag eten. Door het gebruik van gezonde voeding ga je ook nog eens onbewust veel leren over voeding. Je zult zien dat je ook na de kuur bewustere keuzes gaat maken.

Na de dieetfase ga je stabiliseren. Deze fase staat ook beschreven in het begeleidend boekwerk. Deze fase is erg belangrijk om het jojo effect tegen te gaan. Deze tussenfase begeleid je van het dieet naar de normale levensfase. Eenmaal 5 kilo af gevallen, dan moeten ze er natuurlijk ook af blijven.

5 kilo afvallen: Wat is het beste dieet schema?

Wij geloven in een goed dieet schema die bestaat uit gezonde voeding. Geen eiwitshakes of andere maaltijdvervangers. Doordat je bewust bezig bent met voeding zul je merken dat je dat je ook na de kuur bewuste voedingskeuzes gaat maken. Door een gezonde hoeveelheid natuurlijke eiwitten (vis, vlees, kip) en het reduceren van koolhydraten en vetten, gaat je lichaam vetreserves aanspreken. Op deze wijze wordt vet verbrand en is het resultaat snel zichtbaar.

5 kilo afvallen

5 kilo afvallen in relatief korte tijd

Alle maaltijden die je wij adviseren gedurende het HCG dieet staan uitgebreid beschreven in ons 'Beter in Balans' boek, dat je standaard bij elke Biohcg Original kuur geleverd krijgt. Hierdoor hoef je zelf niet na te denken over je eetpatroon en leer je veel over voeding. Je zult merken dat je na de kuur vanzelf betere keuzes gaat maken. Eenmaal 5 kilo afgevallen moeten ze er natuurlijk ook af blijven.

De effectiviteit van het programma komt onder andere door de speciale HCG druppels, die onderdeel vormen van de afslankkuur. De druppels stimuleren de vetverbranding en onderdrukken het hongergevoel. Met name op plaatsen zoals de dijen, billen en buik ga je het vet verbranden.

Nog niet overtuigd? Bekijk de onafhankelijke Bio Hcg ervaringen

  • Gratis verzenden boven > €45,00
  • Gratis Email-begeleiding
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Spaarprogramma voor gratis producten
Best verkochte producten