20 kilo afvallen

Als jij 20 kilo wil afvallen dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al veel mensen mogen helpen met verschillende afslankdoelen. Ben jij de volgende die we mogen helpen?

Als je kilo's kwijt wil raken dan heeft dit voor 80% met de juiste voeding te maken. Dit is dan ook de basis van onze afslankmethode. Het dieet in combinatie met de ampullen, die het hongergevoel onderdukken en de vetverbranding verhogen, is zeer effectief. Een ander bijkomend voordeel is dat we je gaan leren wat voeding met je doet. Hierdoor ga je in de toekomst (onbewust) bewustere keuzes maken. Je zult op den duur merken dat dit vanzelf gaat.

Hoe gaan we je helpen met die 20 kilo?

Dit gaan we doen middels onze Biohcg Original afslankkuur. De Biohcg Original bestaat uit 3 verschillende fases. Allereerst start je met de afslankfase. In deze fase volg je een op maat geschreven dieet. Na de afslankfase kom je in een stabilisatiefase terecht en bereiden we je voor op de levensfase. Je wil tenslotte ook dat de kilo's eraf blijven. De pagina 'Wat is Biohcg Original' geeft je alle informatie over het product.

We werken al enkele jaren met de Biohcg Original en hebben telkens verbeteringen aangebracht. We hebben het je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Door het bijgeleverde boekwerk 'Beter in Balans' kun je de kuur gemakkelijk thuis volgen. Zijn er toch nog vragen of onduidelijkheden dan staan onze orthomoleculaire en natuurgeneeskundige therapeuten klaar om al je vragen te beantwoorden.

Elke dieetdag hebben we volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat je moet doen om de strijd tegen de kilo's te winnen. Bekijk onze Biohcg recepten voor een indicatie.

Wil je weten hoe de Biohcg Original ervaren wordt? Lees dan onze onafhankelijke Biohcg ervaringen.

Voorbeeld afslankresultaat

In hoeveel maanden kan ik 20 kg afvallen?

Als je 20 kilo wil afslanken dan moet je daar wel even de tijd voor nemen. Wij adviseren voor dit doel de '48 daagse afslankkuur'. Deze periode zorgt voor een geleidelijke gewichtsafname.

Je kan er ook altijd voor kiezen om gewoon te starten met de standaard 24 daagse kuur. Zo kun je de eerste resultaten eerst zelf ervaren en als het goed bevalt kun je de kuur gemakkelijk met nog eens 24 dagen verlengen.

De voordelen van afvallen met de Biohcg Original kuur

Afslankkuur

  • Als je 20 kilo wil afvallen is in de meeste gevallen het hongergevoel het probleem en daardoor een valkuil waarom het vaak niet lukt. De ampullen gaan het hongergevoel tegen. Daarnaast zul je merken dat je je juist energiek voelt.
  • Het is een erg makkelijk dieet. In het bijgeleverde boekwerk staan 24 verschillende gezonde recepten met daarbij een duidelijk uitleg. Genoeg keuze en variatie.
  • Wanneer je eenmaal bent afgevallen dan wil je natuurlijk ook dat de kilo's er af blijven. Hiervoor hebben wij de stabilisatiefase geschreven. De stabilisatiefase duurt 3 weken en in deze fase worden de geadviseerde calorieën langzaam verhoogd. 
  • Hierdoor kan je lichaam wennen aan het nieuwe gewicht en zal je minder snel jojoën.
  • Door de ervaringen die je hebt opgedaan ga je in de toekomst bewuster je voeding kiezen. De bekende knop wordt omgezet. Het is echt niet zo dat je helemaal niks meer mag. Kleine veranderingen in je eetpatroon hebben al een groot effect. 

De voordelen van 20kg minder

We kunnen je tal van voordelen opnoemen wat 20 kilo minder met je doet. Je zit daardoor niet alleen lekkerder in je vel, zitten je kleren mooier, maar ook medisch gezien is het een hele verbetering. Het is een stuk prettiger leven als je 20 kilo minder bij je hoeft te dragen.

Wil je meer informatie of spreek je graag even met één van onze collega's? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch (0541-295539), per mail (info@orthokliniek.com), via ons contactformulier of stel een vraag in de chat.

  • Gratis verzenden boven > €45,00
  • Gratis Email-begeleiding
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Spaarprogramma voor gratis producten
Best verkochte producten