10 kilo afvallen

Er zijn veel verschillende manieren om 10 kilo af te vallen. Maar niet elke manier is even geschikt of effectief. We hebben in de afgelopen jaren al veel mensen mogen helpen met zijn of haar afslankdoel. Ben je benieuwd hoe wij al die mensen hebben geholpen? Lees dan verder.

Hoe wij al veel mensen hebben geholpen om 10 kilo af te vallen

Inmiddels zijn wij al ruim 10 jaar actief in de afslankwereld en hebben wij duizenden mensen mogen helpen naar zijn of haar ideale streefgewicht. Bij de één was het afslankdoel -5 kilo en bij de ander -10 kilo, -20 kilo of zelfs meer.

Wil je 10 kilo gewicht verliezen dan adviseren wij het gebruik van de Biohcg Original kuur. De Biohcg Original kuur is een afslankkuur waarbij gezonde voeding centraal staat. De kuur is een soort lifestyleprogramma die bestaat uit 3 verschillende fases. Elke fase heeft zijn eigen doel. Van afslanken tot aan het slank blijven.

Afslankfase

De kuur begint met de afslankfase. Deze fase duurt 24 dagen (kan verlengd worden). Tijdens deze fase volg je een koolhydraatarm en vetvrij dieet. Dit dieet staat beschreven in het begeleidend boekwerk 'Beter in Balans'. Dit boekwerk ontvang je bij elke Biohcg bestelling. Wij hebben het dieet zo makkelijk mogelijk gemaakt. Alle 24 afslankdagen zijn volledig uitgeschreven. Zo weet je precies wat en wanneer je moet eten.

Boekwerk 10 kilo afvallen

Tijdens de eerste 24 dagen neem je dagelijks een Biohcg ampul. De vloeistof uit de ampul zorgt ervoor dat je geen hongergevoel hebt. Dit maakt het afslanken makkelijk en goed vol te houden. Daarnaast zorgt de ampul er ook voor dat de energieproductie en vetverbranding wordt verhoogd. De stoffen die hier verantwoordelijk voor zijn, staan beschreven op de pagina 'Wat is Biohcg Original'.

De ampul in combinatie met het dieet zorgt ervoor dat jij je gewenste doel gaat bereiken. Bekijk de onafhankelijk Biohcg ervaringen van onze klanten en laat je overtuigen. In de afslankfase ben je bewust bezig met gezonde voeding en recepten. Je zult merken dat je deze ervaringen mee gaat nemen naar de levensfase.

De tweede fase

De tweede fase is de stabilisatiefase. In deze fase werken we naar de derde 'levensfase' toe. Tijdens de afslanken heb je het moeten doen met minder calorieën. Je lichaam is hier gewend aan geraakt en heeft zich hier zelfs op aangepast. Het zou zeer onverstandig zijn om ineens weer 'normaal' te gaan eten. Daarom is deze stabilisatiefase erg belangrijk.

In de stabilisatiefase worden de calorieën elke dag een beetje verhoogd. Hierdoor kan je lichaam langzaam wennen aan het nieuwe gewicht. Hierdoor is de kans op terugval velen malen kleiner. Ook de stabilisatiefase staat volledig beschreven in het begeleidend boekwerk.

De levensfase

Nu je die 10 kilo eraf hebt wil je natuurlijk ook dat ze eraf blijven. Nu ben je in de fase gekomen dat je het zelf moet gaan doen. We gaan je daar wel in ondersteunen. Het belangrijkste is dat je niet terugvalt naar de gewoontes die je had. Want je bent niet voor niets tien kilo (of misschien wel meer) aangekomen. Je oude patroon moeten we doorbreken. Met enkele kleine aanpassingen is dit al te bereiken.

Tijdens de afslankdagen ben je bewust bezig geweest met gezonde voeding. Je hebt veel verschillende gezonde recepten gekookt en hierdoor weet je beter welke producten goed, minder goed of zelfs slecht zijn. Je zult merken dat je in de toekomst vaker voor de gezonde goede producten gaat kiezen.

Voorbeeld recept

Leren wat voeding met je doet is één van de belangrijskte doelstellingen van ons en van het dieet. Daarom zijn wij ook geen voorstander van maaltijdvervangers. Je kunt daar ongetwijfeld ook 10 kilo mee afslanken. Maar vaak val je weer terug in je oude patroon en wat is dan het resultaat op langere termijn?

Samengevat: Wat zijn de voordelen van dit dieet?

Geen hongergevoel

De Biohcg ampul gaat je hongergevoel onderdrukken. Hierdoor is de kuur goed vol te houden. Hongergevoel is erg vervelend en uit onderzoek is gebleken dat dit één van de grootste ergenissen en valkuilen zijn van de mens die bezig is met een dieet of een andere afslankpoging.

Je ziet resultaat

Resultaat motiveert. Een geleidelijke afname van je gewicht motiveert om door te gaan. Er zijn altijd lastige dagen die tijdens een dieet net even niet uitkomen. Denk maar aan bbq's, verjaardagen, etentjes of andere feestjes. Hoewel je, bij bijvoorbeeld een bbq of etentje, nog heel veel wel mag eten (bijvoorbeeld grillgerechten, veel soort groentes etc.), zal je toch bepaalde dingen moeten laten staan. Je reeds geboekte restultaat zal je motiveren en daardoor ga je het volhouden!

Afslankresultaten motiveren!

Makkelijk dieet

Door het begeleidend boekwerk is het dieet makkelijk thuis te volgen. Alle dagen zijn volledig uitgeschreven. Je weet precies waarmee je de dag start, hoe je lunch eruit ziet, hoe je het avondeten klaar maakt en met daarbij de verschillende tussendoortjes. In het boekwerk staan 24 verschillende lekkere en gezonde recepten.

Omdat je misschien niet alles even lekker vindt of misschien wel een favoriet hebt, mag je ook wisselen met de recepten. Daarnaast hebben we ook overzichtelijke lijsten gemaakt met geadviseerde en verboden voeding. Hierdoor kun je zelf ook creatief aan de slag.

Samen eten met tafelgenoten

Het is niet leuk en kost je ook extra tijd als je apart moet koken voor je tafelgenoten (of dat de thuiskok extra voor jou moet koken). Je tafelgenoten kunnen bij dit dieet gewoon mee eten. Ze mogen uiteraard wel meer.

Je leert wat voeding met je doet

We komen hier nogmaals op terug omdat dit gewoon erg belangrijk is om terugval te voorkomen. We horen en zien te vaak dat mensen denken goed en gezond bezig te zijn maar dat het eigenlijk allemaal wel mee valt. Dit is mede de schuld door de voedingsmiddelenindustrie. Wist je dat er maar liefst 141 verschillende benamingen zijn voor suiker?

Is de Biohcg Original kuur dan het wondermiddel waar we allemaal naar op zoek zijn? Nee, wondermiddelen bestaan niet en dat is de Biohcg Original kuur dus ook niet. Deze kuur kan wel daadwerkelijk bijdragen aan je afslankdoel. Wil jij 10 kilo afvallen maar heb je nog enkele vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.

Afbeelding Biohcg Original kuur

Ik ga 10 kilo afvallen

Heb je besloten dat jij die 10 kilo te veel eraf wilt hebben? Dan kun je de kuur gemakkelijk bestellen in onze webshop. Je ontvangt bij de standaard 24 daagse kuur:

  • 24 Biohcg Original ampullen
  • Gratis multivitaminen (advies 2 per dag)
  • Het begeleidend boekwerk met recepten, stabilisatiefase en duidelijke uitleg
  • Pipetten om de vloeistof uit de ampul te krijgen
  • Een ampullenbreker
  • Een draagtas waar alles in zit

Ben je benieuwd hoe anderen de kuur hebben ervaren? Lees dan de onafhankelijke Bio Hcg ervaringen.

  • Gratis verzenden boven > €45,00
  • Gratis Email-begeleiding
  • Binnen 24 uur geleverd
  • Spaarprogramma voor gratis producten
Best verkochte producten